A fost o tura super super, mi-a placut foarte mult atmosfera, organizarea si gasca a fost beton. Prima zi a fost ploaie si a doua zi soare si in ciuda asteptarilor mele, mi-a placut mai mult tura pe ploaie. Jiul este foarte potrivit pentru astfel de ture, mai ales cand vine codul galben de inundatii. Senzatiile sunt tari si ne-au placut la toti, unii mai putini curajosi altii cu mai mare chef de adrenalina, toti s-au distrat de minune si ne-am hotarat sa mai repetem experienta. Abia astept sa vina primavara sa ma sui din nou in barca, am zis ca trebuie pusa pe lista de activitati outdoor cel putin odata pe an o tura de rafting.
O aventura superba si plina de adrenalina. Rafting-ul cat si canyoningul au fost cele mai tari experiente pe care le-am trait. Baietii au fost de nota 10...+ mai ales atunci cand barca s-a impotmolit in roci si Dragos incerca sa scoata apa din barca cu mana :)). Dragos merita toata stima si il salut cu aceasta ocazie bv. man a fost distractiv.
Personal foarte amabil, primitor. Pensiunea este ingrijita, construita din materiale de calitate, cu potential foarte bun de dezvoltare.
O atmosfera excelenta, o gazda extrem de primitoare si atenta la nevoile clientilor, curatenie deosebita in camere. Recomand cu caldura aceasta pensiune si, cu siguranta, vom reveni in viitorul apropiat.
Am fost pentru prima data la rafting si mi s-a parut foarte distractiv. Nu am avut nici un moment in care nu m-am simtit in siguranta si traseul a fost placut, mult mai frumos decat ma asteptam.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu