Legendele toamnei la volanul unei mașini retro

Postat pe24-09-2019 de
Legendele toamnei la volanul unei mașini retro

Ai avut vreodată dorința de a fi trăit într-o altă epocă? Ei bine, Experimentează.ro îți oferă posibilitatea de a face o plimbare prin Bucureștiul de astăzi, într-o mașină retro. 

Imaginează-ți că ești la volanul unei mașini a timpului, care te poate trimite într-o călătorie deosebită, în care străzile Bucureștiului se conturează conform perioadei în ți-ai fi dorit să trăiești.  

Toamna cu ale ei culori cărămizii, soarele care apune devreme și copacii care își pierd frunzele, sunt doar câteva dintre elementele care te ajută să îți creezi un cadru de poveste.

Acum, Experimentează.ro îți pune la dispoziție toate ingredientele necesare pentru a-i surprinde pe cei dragi cu o experiență memorabilă.   

Te întrebi cum poți transforma acest vis în realitate? 

Îți poți rezerva plimbarea cu o mașină mică, cochetă și elegantă cu ajutorul căreia vei atrage privirile trecătorilor, cât și ale participanților la trafic.  

Pentru acest tip de experiență, ai nevoie de permis de conducere categoria B. Poți opta între o plimbare de 80 de minute sau una de 120 de minute, împreună cu un ghid sau doi, în funcție de numărul de persoane care se vor bucura împreună cu tine de această experiență. 

Pe lângă toate cele menționate mai sus, află că poți face cadou această experiență și nu numai. În momentul în care vei primi voucherul electronic care include experiența aleasă, ai posibilitatea de a personaliza mesajul. 

Însă pentru a afla mai multe detalii despre cum poți intra în posesia unei astfel de experiențe, intră pe Experimentează.ro. 

Oferind un cadou experiență, vei reuși să îi surprinzi pe cei dragi, să îi scoți din rutina zilnică și să le oferi oportunitatea de a încerca lucruri la care doar au visat. Pe lângă toate acestea, poate unul dintre cele mai frumoase aspecte, este că te poți bucura și tu împreună cu ei de o astfel de experiență.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și experimentează, acum, legendele toamnei la volanul unei mașini retro, într-o zi weekend sau în orice zi a săptămânii, împreună cu prietenii sau familia.  

 

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu