Iarna car si vara sanie: 5 experiente de incercat in sezonul estival

Postat pe22-01-2020 de
Iarna car si vara sanie: 5 experiente de incercat in sezonul estival

În anotimpul friguros este cel mai bun moment pentru a face o listă și pentru a rezerva cele mai tari experiențe pe care să le încerci, în sezonul estival, alături de persoanele dragi ție.

Cu siguranță deja te-ai gândit deja la primul concediu de vară din acest an, pe care îl vei petrece la mare, la soare, unde grijile dispar, iar relaxarea își face simțită prezența. 

Pentru că noi, cei de la Experimentează.ro, suntem tot timpul în căutarea celor mai frumoase experiențe, astăzi, îți vom sugera 5 experiențe de încercat în sezonul estival și care vor marca memorabil concediul la mare.

  1. Prima experiență despre care vom povesti este Experiența de scuba diving pentru două persoane. Lumea subacvatică este un mister pentru majoritatea dintre noi, dar această experiență de scuba diving îți oferă ocazia să îi dezvălui frumusețea. Aventurează-te împreună cu un prieten sau cu persoana iubită în lumea subacvatică de la Marea Neagră.

Pachetul pe care ți-l propunem își pune la dispoziție două nopți de cazare cu mic dejun, plus instructajul complet alături de  un instructor profesionist care te va învăța despre cum trebuie să respiri, dar și cum se desfășoară comunicarea subacvatică. Pe lângă toate acestea, momentul experienței va fi marcat de o filmare HD pe care o poți arăta prietenilor.

        2.Dacă vrei să îți surprinzi jumătatea cu un super cadou, atunci trebuie să îți îndrepți atenția asupra acestei experiențe care vă pune la dispoziție o noapte romantică la bordul unui yachtancorat în marină.

Cadrul de poveste va fi completat de o cină în doi, sub clar de lună, pe o terasă plutitoare, unde vă puteți bucura clipe splendide împreună. Această experiență vă va bucura sufletul și inima, așa că nu mai sta pe gânduri și oferă chiar acum, persoanei iubite, acest cadou unic.

        3. Dacă iubitul/soțul/prietenul tău are simțul aventurii extrem de dezvoltat, gata oricând să facă față provocărilor, înseamnă că va fi extrem de încântat când îl vei surprinde cu un cadou inedit, mai exact cu o Participare la Regata Mării Negre. Experiența va începe cu  o scurtă introducere teoretică în sailing, cu prezentarea ambarcațiunii și a noțiunilor de manevrare a navei. Adrenalina va fi la cote maxime în cele 2-3 zile de sailing în condiții de competiție, iar finalul acestei experiențe cu adevărat memorabile va fi marcat în cadrul festivității de premiere și va fi sărbătorit la cea mai tare petrecere privată.

        4. Cea de-a treia experiență este alegerea perfectă dacă ești în căutarea unui sejur romantic și relaxant la malul mării.

Această escapadă de două nopți se va desfășura într-o locație de excepție, unde vei găsi pe lângă servicii de lux, singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa. Singura voastră grijă este aceea de a va bucura de timpul petrecut împreună și de a vă relaxa, deoarece de restul ne ocupăm noi. Cazarea include atât mic dejun, cât și cină, dar și acces All Day la Aqvatonic Spa.

Ce zici, va fi aceasta următoarea voastră experiență memorabilă?

        5. Anul acesta îți propunem să încerci sporturi noi, pline de adrenalină, ce te vor face să simți că lumea acvatică îți aparține, așadar ce zici să experimentezi Kitesurfing-ul?

Dacă vrei să afli despre ce e vorba și să înțelegi cum funcționează acest sport alege opțiunea Discovery – cursul de 3 ore în care te vei familiariza cu principiile de bază ale pilotării kite-ului, vei învăța noțiuni elementare despre vânt și efectele acestuia, meteorologie și vei afla din ce este format echipamentul de kiteboarding dar și care sunt noțiunile de siguranță pe care trebuie să le însușești. Acest curs se face pe plajă, zburând un kite de antrenament fără putere mare. După acest curs vei putea avea o imagine mai clară a acestui sport și vei ști dacă vrei să mergi mai departe înspre a deveni un adevărat kitesurfer. 

În încheiere, te vom întreba doar care dintre cele 5 experiențe prezentate mai sus ți-a făcut cel mai tare cu ochiul și cu care dintre ele vei deschide sezonul estival?

Între timp, nu uita să intri pe Experimentează.ro pentru a descoperi toate noutățile.

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu