Lasă-ne un mesaj


În acest moment nu suntem disponibili. Lasă-ne un mesaj și vom răspunde în cel mai scurt timp.

Lasă-ne un mesaj

Atelier de gelato - învață să faci înghețată din produse naturale

  • Atelier de înghețată - sub îndrumarea unui gelatier
  • Inițiere în producția de înghețată
  • Degustare
  • Înghețată pentru acasă
  • Ingrediente brute, fără conservanți, nu se  folosesc premixuri sau alte amestecuri deja aromatizate, nu se folosesc grăsimi vegetale sau hidrogenate
  • Durata cursului:  o oră
  • Locație: București, Casa cu Rost
  • Experiență valabilă pentru două persoane/ 4 persoane
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni
400,00 Lei
Numar persoane (selectează o opțiune de mai jos):
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

În căutarea experienței perfecte pentru zilele de vară am descoperit atelierul în care înveți să faci înghețată!

Folosind doar cele mai bune și mai proaspete ingrediente: lapte și smântână de bivoliță de la fermă, zahăr din struguri, și fructe din prospete din piață, gelatierii îți garantează nu doar gustul de excepție ci și calitatea extraordinară  a înghețatei. 

Cremele sunt diverse: căpsuni, banane, cocos, ciocolata, fistic.  Încă nu te-am convins?

Și pentru că bucuria este întotdeauna mai mare atunci când o împarți cu cei dragi îți propunem să nu vii singur la acest atelier. Ia-ți prietenul, prietenele sau chiar gașca de la birou. Iar dacă vă strânge-ți 10 persoane contactați-ne pentru a vă oferi o reducere consistentă!

Și pentru că acest atelier nu mai are nevoie de altă descriere, îți propunem o scurtă incursiune în istoria înghețatei:

  • 3000 îH Civilizațiile asiatice descoperă că se poate consuma gheața cu diverse arome.
  • 2500 îH Faraonii egipteni oferă oaspeților o cupă de gheață cu suc de fructe
  • 0 Romanii au început să consume gheață de pe vulcanii Etna și Vesuvius cu miere
  • 1500-1550 Ruggeri participă la o competiție în Florența și câștigă cu un desert înghețat (apropiat de sorbetul de astăzi)
  • 1550-1600 Bernardo Buontalenti pregătește pentru un banchet dat in cinstea Regelui Spaniei - acesta este momentul în care s-a servit  primul gelato
  • 1686 Francesco Procopio se mută de la Palermo la Paris și își deschide o cafenea, iar gelato devine cunoscut în toată lumea.

Detaliile experientei:

  • Atelier de înghețată - sub îndrumarea unui gelatier
  • Inițiere în producția de înghețată
  • Producție înghețată
  • Degustare
  • Înghețată pentru acasă
  • Ingrediente brute, fără conservanți, nu se  folosesc premixuri sau alte amestecuri deja aromatizate, nu se folosesc grăsimi vegetale sau hidrogenate
  • Durata cursului:  o oră
  • Locație: București, Casa cu rost
  • Experiență valabilă pentru două persoane/ 4 persoane
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
Detalii ale produsului
6009
Review-uri clienti
Nu exista comentarii

Lasa un review

  • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Incarca imagini:
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu