Experimentează terapia prin dans

Postat pe20-03-2020 de
Experimentează terapia prin dans

Cu ajutorul terapiei prin dans putem obține numeroase beneficii asupra corpului, dar și la nivel emoțional și mental. 

Dansul, prin natura lui, fie că este terapeutic sau nu, ne poate elibera de tensiuni și ne poate induce o stare pozitivă. El este și o metodă de exprimare și de eliberare a minții, a sufletului, dar și a trupului. 

Prin dans putem da viață emoțiilor pe care le simțim și ne putem elibera de orice energie negativă care ne inundă mintea și trupul. 

Terapia prin dans se desfășoară în patru etape de pregătire necesare pentru obținerea efectelor benefice, iar acestea sunt următoarele: pregătirea, incubația, iluminarea și evaluarea. 

Printre alte beneficii ale terapiei prin dans se numără și efectele pozitive la nivelul sistemului respirator, circulator și musculo-sechelar, arderea caloriilor, întărirea oaselor, dar eliberarea stresului. 

Având în vedere că dansul implică mișcare fizică, vei experimenta starea de bine, ce vine ca urmare a eliberării endorfinelor în creier. 

Terapia prin dans este destinată atât copiilor, cât și adulților și poate fi efectuată în sesiuni individuale, de familie, de cuplu, dar și de grup. Această metodă de terapie se face sub îndrumarea cadrelor medicale specializate pe acest tip de terapie, care folosesc mișcarea corpului în tratarea pacienților. 

Specialiștii abordează metode de comunicare verbală, dar și nonverbală cu ajutorul cărora vor aborda integrarea fizică, emoțională, socială și cognitivă a unui pacient. 

Pentru că ne dorim ca și tu să te bucuri de toate aceste beneficii, te invităm să descoperi o metodă inovativă de dezvoltare personală și profesională bazată pe neurochimie și terapie prin mișcare. Împreună vom scăpa de substanțele care ne încețoșează mintea, vom activa centrele responsabile de logică și creativitate, în creier, în cel mai distractiv mod posibil.

Așadar, experimentează cea mai fun și eficientă metoda de dezvoltare personală. Distrează-te și descoperă cum poți avea mindset-ul necesar rezolvării oricărei probleme.

Taguri: Dans, Curs de dans
Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu