Experiente in aer liber pentru zile libere

Postat pe01-05-2019 de
Experiente in aer liber pentru zile libere
Dupa saptamani intregi de munca, exista doar un singur lucru care iti poate reda pofta de viata si energia mult dorita: CONCEDIUL. Evident, daca esti o persoana inspirata, poti face din cateva zile libere o mini-vacanta pe care sa o petreci cu stil, avand parte de experiente frumoase, experiente in aer liber. Dupa cum bine stii, noua ne place sa te inspiram si sa iti dam idei originale prin care poti face din doar cateva zile departe de birou o ocazie unica sa descoperi natura si toate lucrurile pe care aceasta doreste sa ti le ofere.
Cuvantul zilei este, tine minte, “explorarea”.

Incepem cu ceva mai light, o experienta sportiva pentru cei ce apreciaza golful si complexitatea sa. Poate unora li se pare plictisitor, insa stim clar cui ne adresam si suntem convinsi ca am reusit sa te atragem de partea noastra. Goful este un exercitiu de rabdare, strategie si balans pe care trebuie sa il incerci si tu. Ce alt sport este mai potrivit pentru o escapada in aer liber daca nu acesta? Il jucam cu placere si vrem sa iti insuflam si tie pasiunea noastra. Cum ne cunosti, stii ca nu facem recomandari fara sa credem din suflet in rezultatele sale. Incearca golful ca pe un sport, un hobby, un mijloc de relaxare in aer liber ce te ajuta sa te deconectezi de la stresul biroului si sa descoperi o persoana mai calma, mai calculata si mai conectata cu natura.

Tot in aria sportului venim cu urmatoarea recomandare. Nu este tocmai un sport-sport, insa daca il practici des, se poate transforma intr-unul, intr-o pasiune bine justificata. Zborul cu balonul face clar parte din lista de experiente in aer liber ce trebuie incercate, pentru ca te face sa vezi frica cu alti ochi. Nu spunem acum ca daca ai frica de inaltime trebuie sa il incerci, insa te ajuta sa isi infrangi anumite frici si sa depasesti unele limite pe care poate ti le-ai impus. Ca bonus, ai parte de cea mai frumoasa priveliste vazuta vreodata, de la ceva metri inaltime. Fara frica, fara emotii, doar tu, natura si calmul cerului.

V-am promis explorare si ne tinem de cuvant prin urmatoarele doua experiente in aer liber ce promit atat adrenalina cat si conectarea cu natura.

Cine este avid dupa adrenalina trebuie neaparat sa incerce un traseu off-road cu o super masina 4×4. Nu este tocmai recomandat femeilor, inclinam mai mult ca recomandare pentru el, insa nu facem niciun fel de discriminare. Asa cum spuneam, adrenalina, aer curat, obstacole, deprinderi noi in materie de condus si sfaturi de la profesionisti care stiu sigur ce spun. O experienta pe care o dedicam celor mai avansati in arta condusului, pentru ca reuseste sa le ascuta toate simturile si sa ii transforme in soferi mai responsabili si mai atenti la detalii.

Piesa de rezistenta in materie de explorare si relaxare este propunerea noastra pentru o mini-vacanta in Delta Dunarii. Stim, stim, merge la fix cu zilele libere care tocmai bat la usa si suntem convinsi ca mai exista persoane care nu si-au facut inca un plan de actiune. Ne adresam in mare parte lor, persoanelor cu initiativa, indraznete, care nu se tem sa se urce in masina si sa porneasca spre o noua destinatie. Vorbeam despre experiente in aer liber, nu? De cazare si excursii extra ne ocupam noi, tu doar trebuie sa aduci pe cei dragi si sa te bucuri de tot ceea ce iti ofera natura. Si nu cred ca este foarte greu ce iti cerem, pentru ca Delta Dunarii este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din Romania. Fauna, flora, aerul curat, dar si mancarea buna si oamenii ospitalieri fac in aceasta destinatie una de succes, cautata de multi romani, dar si oameni din afara granitelor.

Acestea fiind spuse, iti uram concediu placut. Daca totusi doresti doar sa te relaxezi si sa stai acasa, nu ne ramane decat sa iti uram leneveala placuta si dupa somn nu uita sa experimentezi viata
Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu