Experienta inedita - plimbare cu masina retro

Postat pe26-08-2020
Experienta inedita - plimbare cu masina retro

Aniversează evenimentul special din viața voastră cu o plimbare cu automobil de epocă şi un film în studiourile VIP. Oferă-i un mix de old & new: o plimbare romantică în Bucureşti cu un automobil decapotabil de epocă şi un film la Grand Cinema & More Băneasa, în studiourile VIP! Eşti pasionat de automobilele de epocă şi vrei să te bucuri de o plimbare în oraş într-o maşină de epocă şi să simți eleganța şi stilul autohton vremurilor demult apuse. Alege o plimbare prin centrul Bucureştiului într-o maşină atent restaurată, ce funcționează şi arată ca la prima tinereţe.

Stim ca majoritatea oamenilor se gandesc la Ford model T, cand vorbesc despre masini de epoca, si la fraza lui faimoasa legata de faptul ca daca si-ar fi intrebat clientii ce isi doresc, acestia ar fi raspuns ca vor niste cai mai rapizi pentru trasura. Nu avem disponibil Ford-u model T, dar avem ceva la fel de bun. Ai de ales intre 5 tipuri de masini, in functie de ocazie, dar toate reusesc sa isi indeplineasca misiunea si sa te faca sa te simti important, privit si admirat. Nu vrem sa te influentam in alegerea masinii pentru inchirierea masinii de epoca, insa daca alegi Mustang Cabrio, recomandata de obicei pentru nunti, iti oferim o filmare HD a turului, pe care il poti pastra usor ca amintire, pe langa alte filmari pe care le mai ai deja de la primarie sau biserica. 

Volga de exemplu, limuzina anilor `40, incă mai emană parfumul parfumul Micului Paris pe străzile bucureştene. Este ideală pentru un moment romantic, elegant şi rafinat reuşind să transforme o simplă plimbare urbană, într-o amintire pe viață!

Plymouth P6 Deluxe este istorie pe 4 roți, cu excepția vopselei mașina este 100% originală și funcțională, până și interiorul este original și arată excepțional pentru o mașina fabricată în anul 1938. Masina militara este mai “manly” asa, deci o recomandam strict barbatilor care vor sa cutreiere Bucurestiul military style, atragand atentia dar si invidia trecatorilor.

Masinile sunt disponibile pentru a fi inchiriate si pentru evenimentele tale importante - nunti, botezuri - insa preturile vor fi diferite. Ne poti contacta sa discutam cum putem face impreuna cat mai memorabil evenimentul tau special.

Plimbarea se va termina la Băneasa Shopping City, acolo unde veți merge în unul din Studiourile VIP pentru a trăi o altă experiență exclusivistă, în incinta cinematografului Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City – desemnat Consumer Choice Brand al anului 2018 de către Consumer Choice Europe.

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu