Experiențele de adrenalină: de ce să le alegi și cum să-ți învingi teama

Postat pe21-10-2019 de
Experiențele de adrenalină: de ce să le alegi și cum să-ți învingi teama

Cea mai bună modalitate de a-ți învinge teama este să te confrunți în mod direct cu ea. Suntem siguri că ești familiar cu celebra frază “depășește-ți limitele”, mai ales dacă te numeri printre cei care au o oarecare teamă de apă, zbor, înălțimi, etc. 

Teama este o reacție naturală a corpului care încearcă să te apere în fața unor diverse pericole, însă este foarte important felul în care alegi să o accepți și să încerci să o învingi. 

În rândurile de mai jos, vom povesti despre câteva dintre experiențele pline de adrenalină de pe Experimentează.ro și cum îți poți învinge anumite temeri cu ajutorul acestor experiențe care se desfășoară în siguranță și sub stricta supraveghere a instructorilor. 

Prima experiență de pe lista noastră este Zborul cu balonul cu aer cald. O modalitate foarte plăcută prin care îți poți depăși teama de înălțime. 

Imaginează-ți cât este de frumos să te plimbi deasupra orașului, să vezi peisaje absolut superbe, pe care în alt context nu ai avea cum să le vezi. Tot zborul este controlat de un pilot cu experiență așa că singura ta grijă este să te bucuri de minunatul peisaj, de plimbarea cu balonul și de timpul petrecut cu persoanele dragi ție. 

Ca să îți învingi teama te apă, te invităm la o plimbare cu yachtul sau cu velierul. Nimic nu se compară cu senzația de libertate pe care o ai atunci când ești la cârma unui velier sau a unui yacht. 

Pentru această experiență ți-am pregătit următorul exercițiu de imaginație: tu, împreună cu cei mai buni prieteni ai tăi, pe un yacht, timp de 8 zile pe apa mării Mediterane. Pe lângă voie bună și relaxare, veți avea parte și de o experiența inedită în cadrul căreia veți crea o serie de amintiri de neuitat. 

Cea de-a treia experiență este despre viteză și adrenalină. Poate nu ești un fan al vitezei, însă poți învinge această teamă dacă totul se desfășoară într-un cadru organizat, cu un super instructaj asupra circuitului și al mașinii. Contextul este exact ca în filmul fast and Furious, așa că recomandarea noastră este să profiți la maxim de această experiență și să te bucuri de tot ce ți se întâmplă. 

Știm că acum vrei să descoperi și celelalte experiențe care te pot ajuta să îți învingi teama, așa că te lăsăm să descoperi, pe Experimentează.ro, acea experiență care ți se potrivește. 

 

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu