Click for more products.
No produts were found.

Spa in Cluj - o experienta asiatica de lux pentru tine

You have 6 reasons to buy this experience:

 • No hidden costs
 • Shelf life 12 months
 • You have a superlative shopping experience
 • You can change the experience for free within 90 days
 • Money back guaranteed for 30 days
 • Free and customizable electronic voucher
6 customers enjoyed this experience.
RON369.00
Choose Your Option - Select options:
In stock
Add to wishlist
Description

Pentru ca meriti tot ce este mai bun pentru tine, iti propunem o experienta de lux asiatica.

In ultima vreme, cel mai mare lux pe care cineva il poate detine este sa-si ofere timp pentru sine. Tocmai de aceea, partenerul nostru din Cluj, a dezvoltat ca valoare primara dorinta de a crea un moment unic, prin relaxare si conexiune cu sine. Luxury Spa este loc unde pe primul loc se afla punerea in valoare a frumusetii si a starii de bine prin ritualuri asiatice, tratamente de beauty si wellness.

Filosofia Luxury Spa se focalizează pe necesitățile clientului, ritualurile spa lucrand la combaterea stresului, energizarea trupului și a mintii si redescoperirea echilibrului interior.

Produsele de inalta calitate specializarea, profesionalismul, caldura echipei, atmosfera zen si luxurianta, va vor creea o experienta inedita.

Printre terapiile oferite de partenerul nostru,  mentionam:


Masaj Hilot (filipinez) Timp de 90 minute vei beneficia de o terapie eficienta care isi are radacinile in cultura traditionala din Filipine. Masajul Hilot este realizat prin utilizarea unui ulei preîncălzit din plante, care odată aplicat va determina cresterea energiei corpului si va indepărta blocajele. ,,Hilot" este un cuvant filipinez care descrie un ,,vindecător", iar ceea ce diferențează acest masaj de alte tipologii este arta de a combina intuitia cu tehnica. In timpul acestui masaj, terapeutul va ,,citi" limbajul codificat al blocajelor corpului, pe care le va ,,repara" alaturi de restabilirea echilibrului minte-corp.

Tratament de lux - Ultimate Anti-Aging este un tratament pentru ten matur, care aduce pielii un aspect mai tânăr și vitalitate de lungă durată. HSR deLuxe combate și catifelează orice tip de rid, redefinește ovalul facial, prin activarea sintezei fibrelor de elastină și colagen, reliefând tensiunea țesutului. Mai mult, acest tratament catifelează și estompează liniile și ridurile cauzate de deshidratare, reducând glicarea fibrelor de colagen. Timp de 100 de minute lasa-te pe mana expertilor care cu ajutorul unor tehnici specifice de masaj redă tenului aspectul întinerit în cadrul unei proceduri profesionale unice.

Beauty & Wellness - un pachet care poate fi oferit cadou, destinat persoanei dragi tie. Pret de 180 de minute ofera-i un pachet care contine Tratament facial regenerativ si Masaj tradițional Asiatic.

Couple Therapy - durata 60 minute - incearcati un ritual al senzatiilor si al deliciilor alaturi de persoana draga! Veti fi rasfatati amandoi cu un masaj de relaxare pentru tot corpul, realizat simultan de 2 terapeuti Luxury Spa, intr-un spatiu special amenajat pentru terapii in cuplu, cu decor cald si placut care sa amplifice atmosfera de romantism si relaxare. Folosim uleiuri aromatice care hranesc pielea si simturile in același timp. Pielea isi va recapata elasticitatea si fermitatea si va veti simti extraordinar.

Detalii experiență:

 • Locație: Cluj
 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou.
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni pentru o persoana 
 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
Product Details
3140

Data sheet

Gifts for
Couple
HER
HIM
Location
Cluj
Category
Spa & Beauty
Reviews
No comments

Leave a review

 • Experienta:
Describe this product using simple and short words.
GDPR agreement:
6 reasons to buy from us
Related products

Acasa

Language

Menu

Create a free account to use wishlists.

Sign in