Click for more products.
No produts were found.

Cum a aparut ideea proiectului Experimenteaza.ro?

Posted on05/17/2018
Cum a aparut ideea proiectului Experimenteaza.ro?

Ieri am avut o interventie la Radio Guerrilla, in care am vorbit despre proiectul Experimenteaza.ro si despre inceputurile acestuia.

Ideea mi-a venit in 2014 intr-un business trip in Varsovia, unde am intalnit un proiect similar intr-un mall. Erau prezenti pe o insula centrala cu carduri cadou imprimate cu experientele lor cele mai de succes si aveau si un catalog de unde iti puteai alege foarte multe experiente.

Mi-a placut foarte mult conceptul, mai ales ca sunt genul de om care se gandeste foarte mult la ce cadou face. Am mereu remindere pe telefon cu idei de cadouri pentru persoanele dragi. Imi amintesc chiar ca cea mai lunga asteptare pentru a oferi un cadou a fost de peste 10 luni, in cazul celui mai bun prieten. Am fost cu el la un moment dat intr-o librarie, unde a admirat un album foarte interesant despre motociclete. Mi-am notat constiincios si, 10 luni mai tarziu, ii daruiam acel album.

De fapt, daca ma gandesc mai bine, exista o perioada mai lunga de asteptare in viata mea, dar inca nu am facut cadoul respectiv. Cand s-a nascut fetita mea, care mai are putin si implineste 6 ani, i-am cumparat ziare din ziua nasterii ei, pe care as vrea sa i le ofer, impreuna cu un album in care am inregistrat evenimentele majore din viata ei, cand implineste 18 ani. Si mai am o sticla de whiskey, cumparata tot in ziua nasterii ei, pe care i-o voi oferi cadou la nunta. Sper sa nu citeasca si ea acest blog la gradinita si sa ii stric surpriza.

Nu stiu daca ati observat ca oamenii nu stiu sa isi mai faca cadouri. Isi daruiesc ceva ca sa bifeze momentul: femeile primesc parfumuri sau bijuterii, iar barbatii alcool. Urmatorul nivel sunt cardurile de cumparaturi de haine. Iar ultimul nivel sunt banii in plic, pe care i-am vazut de multe ori daruiti intre colegi sau chiar prieteni. How lame is this?

Asa ca te astept cu drag, daca doresti sa oferi cuiva un cadou memorabil sau daca vrei sa organizezi un eveniment de exceptie, care sa ramana mult timp intiparit in mintea participantilor. Sky is the limit.

Si nu uita……..Enjoy Life!

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.
Related products
Related articles

Acasa

Language

Menu

Create a free account to use wishlists.

Sign in