VIP degustare de vinuri si masa gourmet pentru cuplu la un conac boieresc de langa Bucuresti, cu transport de lux inclus

  • Meniu gourmet pentru 2 persoane, creat de Chef Alexandru Iacob, castigatorul Top Chef
  • Degustarea a 3 vinuri diferite, la recomandarea directorului de eveniment
  • Vizita ghidata a conacului si cramei, asezonata cu povesti incarcate de istorie
  • Acces la parcul conacului
  • Transfer privat catre si de la crama, din Bucuresti, cu un automobil de lux
  • Locatie: langa Urziceni
  • Experienta pentru doua persoane
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni
1.549,00 Lei
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Va propunem o alta ocazie de degustare de vinuri, insotita de o experienta gastronomica de exceptie: o masa gourmet intr-un conac boieresc renascut  si degustarea a 3 vinuri diferite, recomandate de un somelier.

Si pentru ca stim ca cel mai mare inconvenient al degustarilor de vin este faptul ca nu te poti bucura pe deplin de experienta, din cauza restrictiilor rutiere, va organizam si transportul cu un automobil de lux si un sofer care va va incanta cu povesti interesante.

La finalul desfatarii papilelor gustative, veti putea vizita conacul cu ajutorul unui ghid, care va reinvia povestile locale ale aristrocratiei romanesti si veti petrece timp relaxant in senzationalul parc al conacului.

Iti dam si cateva tips and tricks, legate de ce faci la o degustare de vin, pentru a parea un cunoscator in fata prietenilor/iubitei/iubitului. In primul rand se alege tipologia de vin pe care o veti degusta, astfel incat sa fie formata din vinuri complementare.

Apoi se aleg gustarile care au rolul de a izola gusturile intre diferitele tipuri de vin. Alt element de care va trebui sa tii cont este temperatura vinului (unele vinuri sunt servite reci, iar altele la temperatura ambientala), precum si forma paharelor, care trebuie sa fie personalizata pentru fiecare tip de vin (de exemplu, vinurile albe se servesc in pahare inguste, iar cele rosii in pahare cu baza mai larga, pentru a permite aromelor sa iasa la suprafata).

Exista de asemenea o ordine a degustarii vinurilor: vin alb inainte de rosu, vin sec inainte de dulce, vinuri mai tinere inainte de ele maturate.

Modul in care degusti presupune sa sorbi usor ca si cum ai trage bautura din pahar utilizand un pai. Apoi plimbi usor vinul in gura dintr-o parte in alta, pentru a simti taria, robustetea, aroma.

Detaliile experientei

  • Meniu gourmet pentru 2 persoane, creat de Chef Alexandru Iacob, castigatorul Top Chef
  • Degustarea a 3 vinuri diferite, la recomandarea directorului de eveniment
  • Vizita ghidata a conacului si cramei, asezonata cu povesti incarcate de istorie
  • Acces la parcul conacului
  • Transfer privat catre si de la crama, din Bucuresti, cu un automobil de lux
  • Locatie: langa Urziceni
  • Experienta pentru doua persoane
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Localizare: langa Urziceni
  • Voucherul este valabil pentru 2 persoane, timp de 1 an
  • Experienta este valabila in limita disponibilitatii (o rezervare este necesara in avans)
Detalii ale produsului
4062

Fisa tehnica

Cadouri pentru
Cuplu
EA
EL
Localizare
Alte orase
Review-uri clienti
Nu exista comentarii

Lasa un review

  • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Incarca imagini:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu