Driving

Adrenalina si styling intr-o singura experienta

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

  •   Termen de valabilitate 12 luni
  •   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
  •   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
  •   Nu ai costuri ascunse
  •   Ai o experienta de shopping la superlativ
  •   Voucher electronic personalizabil cu mesajul tau
7 clienti s-au bucurat de aceasta experienta.
609 lei
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Adrenalina si styling intr-o singura experienta pentru EL. Surprinde-l cu o sesiune de rasfat, mai ales daca este ziua lui sau a avut o realizare exceptionala. Experienta ar incanta pe orice pasionat de adrenalina dar care, in acelasi timp, este foarte atent la imaginea lui. Iti propunem sa-i oferi o experienta deosebita, care sa-i faca ziua mai frumoasa. Fie ca vrei sa-i oferi experienta cadou de Craciun, de ziua indragostitilor sau vrei pur si simplu sa ii arati cat de mult conteaza pentru tine, fara nicio ocazie anume, aceasta este una dintre zilele pe care nu le va uita prea curand.

Recomandam o experienta cu totul si cu totul aparte, compusa din doua parti aparent opuse, insa care se dedica cu totul barbatului si ii asigura momente de neuitat.

Partenerii nostri sunt trup si suflet alaturi de clientii lor, avand un personal ce stie sa puna in evidenta calitatile oricarui barbat. Care este secretul lor? Un salon care se intoarce la metodele clasice, autentice, unde muzica clasica si talentul aduc un plus de confort si astfel experienta traita este completa.

Experienta de styling include tuns, spalat, masaj capilar, tuns barba si conturul realizat cu briciul, pensat si tratament facial. La final, dam putin styling operei de arta si lasam pe altii sa admire rezultatul. Bauturile sunt din partea casei, doar in limita normala admisa.

Dupa aceste ore de rasfat, un barbat plin de incredere trebuie sa conduca si o masina puternica, nu-i asa? Acun, urmeaza sa se bucure de experienta de pe pista de curse, unde zgomotul facut de motoare o sa ii ridice nivelul de adrenalina la cote maxime. Cine il va ajuta sa aiba parte de o asemenea experienta?

Academia Titi Aur, care cuprinde cel mai performant autodrom din Europa de Est, cu peste 8 zone diferite pentru condus. Echipa este una de elita, avand 30 de traineri, piloti si copiloti, activi sau retrasi din campionatele de motosport. Flota este una impresionanta, cu masini de viteza puternice, iar norocosul sofer va putea testa timp de 10 minute un minunat Renault Clio RS Trophy. Speram ca am reusit sa te convingem de avantajele acestui cadou pentru sot inedit si asteptam cu nerabdare sa il adaugi in cos.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei:

  • Experienta de driving se realizeaza pe circuitul Academiei Titi Aur, are o durata de 10 minute si se realizeaza cu o masina Renault Clio
  • Experienta de tuns si barbierit se realizeaza in Bucuresti, zona Victoriei, Mall Vitan sau Piata Unirii si include tunsoare (schimbare de look, skin fade, undercut, pompadour etc), spalat, masaj capilar, tuns barba si contur cu foarfeca si masina si styling si bauturi incluse la salon
  • Experientele de driving si styling se pot face in zile diferite
  • Experienta pentru o persoana

Important de stiut:

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
  • Valabilitate voucher: 12 luni
Detalii ale experientei
3034

Fisa tehnica

Cadouri pentru
EL
Localizare
Bucuresti
Dambovita
Tip experienta
Driving
Relaxare
Review-uri clienti(2)
Rating general
5
2 Review-uri clienti
Experienta
(5)

Lasa un review

  • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Acord GDPR:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu