Atelier de patiserie / macarons / ciocolata frantuzeasca - cu chef patiser francez

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

  • Nu ai costuri ascunse
  • Termen de valabilitate 12 luni
  • Ai o experienta de shopping la superlativ
  • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
  • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
  • Voucher electronic gratuit si personalizabil
47 clienti s-au bucurat de aceasta experienta.
Oferta limitata:
122,50 Lei 175,00 Lei
Optiuni - selectează o opțiune de mai jos:
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Atelier de patiserie, cadoul potrivit pentru un pasionat al patiseriei franțuzești, sau un chocolate addict care iubește deserturile rafinate. Acum ai ocazia să oferi în dar o experiență cadou - Atelier de patiserie franțuzească! Pentru că pasiunea transcede o altă dimensiune când este transmisă și altora, chef-ul patiser, Nicoleta Bădescu, a deschis porțile laboratorului propriul, tuturor pasionaților de deserturi fine. Astfel, dacă cunoști pe cineva care își dorește să învețe cum să creeze un desert special cu propriile mâini, îi poți face cadou participarea la aceste cursuri de macarons, ecleruri și ciocolată.

Fiecare participant va realiza proprii săi macarons (sau alte produse în funcție de tematică) cu ingredientele puse la dispoziție, după rețeta tradițională franțuzească. Va petrece o zi plăcută și relaxantă și va pleca acasă cu „productia” proprie.  Atelierul se desfășoară sub îndrumarea atentă a chef-ului patiser francez, garantând succesul tuturor participanților.

După o pregătire inițială de inginer la Politehnica în București, Nicoleta Bădescu a absolvit Ecole Centrale Paris, urmând o carieră în multinaționale de lux, la nivel executiv: 5 ani la L’Oréal și 10 la Louis Vuitton. Povestește cu încântare despre această perioadă, în care a învățat ce înseamnă detaliul, rafinamentul și precizia. Din pasiune a urmat o pregătire specifică în patiserie franceză, ”Ecole de boulangerie et patisserie de Paris”, în urma căreia și-a obținut diploma de patiser francez. A fost pregătită în acest domeniu în diverse locații prestigioase (printre care de Chef patisserie Gilles Bajolle  la faimosul restaurant parizian Taillevent și La Maison du Chocolat). În 2016 alături de soțul său francez a creat o afacere artizanală în București, Kiosque des Douceurs, un magazin de macarons și ciocolată cu produse de excepție, rafinate și de cea mai înaltă calitate.

Rețeta elaborată de maestrul patiser conține cu 20% mai puțin zahăr pentru ca dulcele să nu copleșească finețea aromelor fructate. Deși această rețetă este mult mai complicată pentru că zahărul contribuie la rigiditatea biscuitului, Nicoleta crede într-un viitor mai sănătos. De aceea, cumpără untul și frișca doar din Franța, iar fructele din România. Ingredientele sunt brute, migdalele sunt măcinate  în propriul laborator, fructele nu au conservanți, nu se  folosesc premixuri sau alte amestecuri deja aromatizate. În ciocolată se adaugă doar unt de cacao, și nu se folosesc alte grăsimi vegetale sau hidrogenate.

Macarons sunt niște mici opere de artă, care solicită mare atenție atât în procesul de creație, cât și după, la păstrare. Te invităm să descoperi toate secretele din spatele unui desrt perfect și îți garantăm că vei descoperi noi senzații gustative!

Ciocolata are o istorie de peste 2,000 de ani, originand in America de Sud, unde era utilizata sub forma de bautura neindulcita, datorita proprietatilor ei energizante. Cuceritorii spanioli ai lui Cortez au fost cei care au imbogatit aroma ciocolatei prin adaugarea trestiei de zahar, a vaniliei si a scortisoarei.

Secolul 19 a adus trei inovatii in domeniul ciocolatei: punerea la punct a procesului de solidificare a ciocolatei, urmata apoi de adaugarea laptelui de catre un inventator elvetian. La scurt timp, a fost pus la punct procesul de topire a ciocolatei la o temperatura mai scazuta decat a corpului uman, temperatura necesara in special pentru ciocolata cu lapte.

Cea mai consumata ciocolata din lume este cea cu lapte, urmata de cea neagra, care detine o proportie de maxim 10% din piata.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detalii experiență:

  • Atelier de patiserie/macarons/ciocolata franțuzească
  • Durata cursului: 2/4 ore
  • Sub îndrumarea unui chef patiser francez
  • Ingrediente brute, fără conservanți, nu se  folosesc premixuri sau alte amestecuri deja aromatizate, nu se folosesc grăsimi vegetale sau hidrogenate.
  • Locație: București, Kiosque des Douceurs
  • Experiență valabilă pentru o persoană
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană
  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)
Detalii ale produsului
4128

Fisa tehnica

Cadouri pentru
Cuplu
EA
EL
Localizare
Bucuresti
Review-uri clienti
Nu exista comentarii

Lasa un review

  • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Incarca imagini:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu