Din culisele surprizelor marca Experimenteaza – curs de macarons

Postat pe12-04-2021 de
Din culisele surprizelor marca Experimenteaza – curs de macarons

Daca nu poti vizita Parisul, incearca sa aduci un vibe parizian la tine acasa. Exact asa a facut si un client Experimenteaza.ro, care a ales pentru o aniversare speciala o experienta de atelier de macarons pentru sora sa pasionata de patiserie. Iubim macarons si tot ce tine de acest domeniu, savuram cu drag patiseria frantuzeasca si punem accent pe aceste aventuri, pentru ca iti ofera o perspectiva diferita asupra bucatariei si te invata sa faci dulciuri elevate, care nu se compara la gust cu nimic. 

Probabil asa a considerat si clientul nostru si a mers fix la tinta- macarons. Din ce am inteles, sora sa este o perfectionista si doreste sa incerce orice in materie de cofertarie, testul suprem fiind pregatirea unui macarons perfect. Nu ii condamnam deloc gandirea, stim din experienta cat de greu este sa fii fidel retetei si sa recreezi un macaron dupa indicatiile maestrului cofetar. Nu oricine poate face acest lucru, dar acest curs clar te ajuta si reprezinta punctul de plecare pentru orice persoana cu aspiratii mari. Nici unui bucatar nu i-a reusit o reteta din prima incercare, deci perseverenta este cheia succesului in acest domeniu si rezultatele se vad in dulcele obtinut.   

Clientul nostru a ales experienta, a adaugat-o in cos, a platit-o cu cardul si a primit voucher-ul in format fizic, pentru ca a vrut sa isi surprinda sora si sa faca acest lucru intr-un mod autentic. A ales sa ii personalizeze voucher-ul cu un mesaj foarte frumos si amuzant in acelasi timp: 

Cand vei ajunge maestru bucatar, te rog sa iti aduci aminte ca eu te-am invatat tot ce stii. La multi ani!! 

Perioada de valabilitate pentru un voucher este de 12 luni de la data cumpararii experientei, deci ai tot timpul din lume sa planifici cadoul sau sa lasi persoana surprinsa sa aleaga cand doreste sa se bucure de ea. Clientul nu era foarte la curent cu programul pe care il are sora sa, asa ca a preferat sa o lase pe ea sa se organizeze cum stie mai bine. Aici exista si o alternativa. Daca un client doreste, noi putem programa totul, evident sub indrumarea lui. In acest caz, se opteaza pentru "Programare experienta" si de restul de ocupam noi. 

Partenerul nostru care a gazduit surprinza a fost mai mult decat bucuros de oaspeti si cursul a avut loc destul de repede fata de momentul in care sora clientului a primit voucherul. Bucuroasa si extrem de entuziasmata, ne-a scris ca acum se simte mult mai increzatoare in fortele sale si stie ca urmatoarea data cand va pregati macarons, o va face cu gandul la noi si la surpriza minunata pe care a primit-o. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca tanjim dupa acest tip de mesaje si ne simtim minunat atunci cand clientii nostri sunt fericiti si experimenteaza viata asa cum isi doresc.  

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu