Smart experience – in Oraselul Cunoasterii

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 • Nu ai costuri ascunse
 • Termen de valabilitate 12 luni
 • Ai o experienta de shopping la superlativ
 • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 • Voucher electronic gratuit si personalizabil
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
350,00 Lei
Alege pachetul dorit - selectează o opțiune de mai jos:
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Smart experience, cine ne urmărește fidel știe clar afinitatea noastră pentru aceste experienta și cunoaște deja recomandările pe care le facem din această categorie. Tot ceea ce este “smart” promovăm cu mare placere, conferind experienței unicitatea marca experimenteaza.ro. Iti propunem un cadou foarte interesant si provocator pentru copii, care il va purta intr-o lume interactiva, cu peste 80 de exponate din lumea stiintelor si creativitatii.

Oraselul se intinde pe o suprafata de 400 mp în interior și 1000 mp în exterior si are 8 zone de interes: joc cu apă, aer, energie electrică, magneți, jocuri optice și senzoriale, echilibru și angrenaje de roți dințate, etc. Fiecare zonă are grupate laboratoare pentru experimente din domenile: fizică, matematică, logică, ecologie etc. În acest fel noțiuni abstracte pot fi înțelese mai ușor de către oricine.

Oraselul Cunoasterii combina eficient un spatiu interactiv prin care copilul tau poate descoperi principiile stiintifice prin joaca, un spațiu de petreceri, spațiu de relaxare pentru adulți – deși noi preferăm ca adulții să fie împreună cu copiii la joacă- un spațiu dedicat atelierelor, un spațiu de vânzare a suvenirurilor și jocurilor.

Jocurile de la Oraselul Cunoasterii ne permit sa observăm, auzim, mirosim, pipăim și descoperim gustul distracției, gustul științei! Ne dezvoltăm motricitatea și gândirea.


Este destul de dificil să organizezi totul în amănunt pentru un smart experience, însă nu imposibil și aici intervenim noi, cu un know-how cultivat, special pentru acest tip de eveniment. Avem și un partener pe măsura, Orășelul Cunoașterii, care deși pare mic prin diminutivele folosite, abundă în experiența și în orientarea către un client satisfăcut, de la pitic la om mare. 


Împreună, organizăm petreceri corporate sau teambuilding-uri, cu rezultate excelente. O spun statisticile, nu noi. Într-o atmosferă interesantă, cele mai bune idei iau naștere atunci când există cooperare și colegialitate. Partenerul nostru pune la dispoziție această locație, ce este extrem de accesibilă mijloacelor de transport și în plus, are și o parcare proprie pentru cei ce preferă să vină cu mașina. O sală exclusivă este dedicată echipei care dorește să își întregească unitatea prin acest smart experience. Sunt organizate și diverse ateliere tematice, cu o durată cuprinsă între 45 și 60 de minute, pentru un număr de minim 15 participanți.


“Cunoașterea” se dobândește nu doar prin vorbe, ci și prin activități interesante ce nu cunosc o anumită vârsta. Dacă ai 40 de ani nu înseamnă că ai acumulat toate cunoștințele necesare. Nu, activitățile noastre îți arată că te-ai înșelat și că procesul de cunoaștere este continuu, așa cum trebuie să fie și setea ta de informații. Oricum, dacă vorbim de statistici, vă putem spune că experiența cunoașterii se asimilează mai bine în grup, împreună cu oameni care împart aceleași pasiuni cu tine. Fie că este un coleg de muncă mai vechi, fie că este unul nou cu care dorești să stabilești o legatură, aici este locul unde acest țel se poate atinge fără probleme. Practic, îmbini utilul cu plăcutul. Ieși din cotidianul unei zone de birouri, îți cunoști mai bine colegii cu care interacționezi, dar în același timp ai și tu parte de o lecție de cunoaștere pe care o poți da mai departe.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experienței:

 • Locatie: București, cartier Pajura
 • Durata petrecerilor este de 3 ore
 • Durata atelierelor este de 60 min
 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher de la data achizitiei 12 luni

Important de știut:

 • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
 • Pretul pentru petreceri include rezervarea exclusiva a salii pentru 3 ore
 • Sucurile, sampania pentru copii vor fi achizitionate separat de la organizator
 • Atelierele tematice au o durata de 60 minute
Detalii ale produsului
4109

Fisa tehnica

Cadouri pentru
Copil
Localizare
Bucuresti
Tip experienta
Dezvoltare personala
Review-uri clienti
Nu exista comentarii

Lasa un review

 • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Incarca imagini:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu