Cursuri de fotografie in Oradea - Descopera pasiunea pentru fotografie

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 • Nu ai costuri ascunse
 • Termen de valabilitate 12 luni
 • Ai o experienta de shopping la superlativ
 • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 • Voucher electronic gratuit si personalizabil
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
820,00 Lei
Tipul cursului - selectează o opțiune de mai jos:
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Cursuri de fotografie in Oradea - Avem placerea de a va pune la dispozitie doua cursuri de fotografie, sustinute de partenerii nostrii, iar toate detaliile le gasiti mai jos in descrierea fiecarui curs.

Curs de fotografie - recomandat incepatorilor:

Durata: 25 ore de teorie (marti si vineri de la ora 17-19.30).
             10 ore de practica (se realizeaza in doua weekenduri, unul pe teren si unul in studio, la orele convenite cu restul grupului).

Pe parcursul orelor de curs se vor face prezentari si expuneri pe diferite teme din programa de curs. Cursul va avea un format interactiv si va fi exemplificat prin imagini. La finalul cursului se vor selecta si printa imagini ale cursantilor care vor fi incluse in expozitia de fotografie organizata la festivitatea de absolvire!

Cateva exemple de teme abordate: Istoria fotografiei, Fotografia ca formă de arta, Teoria culorilor, Aparatul de fotografiat DSRL, Sensibilitatea ISO, zgomotul de imagine, Lentile-Obiective foto, Inele macro, teleconvertoare, Editari de baza ale unei fotografii si multe altele.

Curs fotograf - Curs de specializare pe grupa de competente ,,FOTOGRAF”, pentru cei care doresc sa invete fotografia si sa profeseze aceasta meserie

Durata: 30 ore de teorie: În fiecare zi de curs, se vor preda doua module teoretice cu durata de 2 ore jumatate, cu o pauza de 10  de minute între ele.
             20 de ore de practica: Cursurile practice se vor desfasura în patru weekend-uri: trei  pe teren si unul în studio si vor avea durata de 5 ore fiecare.

Fiecare persoana inscrisa la curs va primi suportul de curs.

La finalul cursului se va sustine un examen teoretic tip test-grila cu 18  întrebari si o prezentare orala a unui eseu, o poveste vizuala in 10 imagini  realizata în timpul desfasurarii cursului. La sfarsitul cursului, cursantii vor primi Certificatul de absolvire in ocupatia de FOTOGRAF emis de catre Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii.

Certificatul insotit de apostila este recunoscut in UE.

La finalul cursului se vor selecta si printa imagini ale cursantilor care vor fi incluse in expozitia de fotografie organizata la festivitatea de absolvire!

Cateva exemple de teme abordate: Prima experienta foto, Lumina in fotografie, Ochiul si aparatul de fotografiat, Distanta focala, Sisteme de măsurare a luminii: spot, matrice, Utilizarea formelor geometrice în fotocompoziție, Fotografia de portret, Fotografia de eveniment si multe altele.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detalii experiență:

 • Locatie: Oradea, la studio.
 • Experienta pentru o singura persoana.
 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou. 
 • Valabilitate voucher: 12 luni de la achizitionare.

Important de știut:

 • Cursul de fotograf este un curs acreditat de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii si este recunoscut si in Uniunea Europeana.
 • Voucherul este valabil 12 luni pentru o persoana.
 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).
     Detalii ale produsului
     4186

     Fisa tehnica

     Cadouri pentru
     Copil
     EA
     EL
     Localizare
     Oradea
     Tip experienta
     Dezvoltare personala
     Review-uri clienti
     Nu exista review-uri

     Lasa un review

     • Experienta:
     Descrie acesta experienta in cuvinte simple
     Incarca imagini:
     6 motive sa cumperi de la noi
     Experiente ce te-ar putea interesa

     Acasa

     Contul meu

     Language

     Meniu

     Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

     Contul meu