Curs pentru copii - I Will Know (3-6 ani)

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 • Nu ai costuri ascunse
 • Termen de valabilitate 12 luni
 • Ai o experienta de shopping la superlativ
 • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 • Voucher electronic gratuit si personalizabil
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
380,00 Lei
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Curs pentru copii- I Will Know, un cadou potrivit pentru pustiul tau care a mai crescut cu un an, in cadrul caruia o să aibă parte de o călătorie de la curiozitate la informație, de la teorie la practică, de la explorare la creare, prin care o să-şi transforme potențialul în abilitate, o să doboare granițe și o să-şi extindă limitele. Cursul este creat ca o aventură prin timp, spațiu, cultură, obiecte, mecanisme, fenomene, întrebări fundamentale, cu scopul de a înțelege omul și lumea în care trăiește, de la aspectele naturale, la cele create de el și până la interacțiunea dintre cei doi.

Miile de întrebări pe care le au copiii găsesc explicații prin explorare și descoperire, prin experimentare directă, liberă, firească, prin bricolaj și construcție la scară mare.Un curs - I Will Know - are 4 ședințe tematice săptămânale, iar programul este același în funcție de grupa aleasă. O ședință durează 1,5 ore, cu o scurtă pauză de gustare. În cadrul întâlnirilor copiii vor mai avea ocazia să-și bricoleze sau să își creeze mini-proiecte individuale pe care le iau acasă (jucării originale, unice şi inedite) și să construiască la scară mare rachete sau adăposturi tribale.

Cursurile care formează aventura explorării și descoperirii lumii sunt: I Will Know the human body, I Will Know about lifestyles, I Will Know product design, I Will Know biomimetics, I Will Know about past & present cultures, I Will Know about crafts & automation, I Will Know about construction sites, I Will Know my logical brain, I Will Know what communities are.

În fiecare lună se desfășoară un curs diferit, astfel încât disponibilitatea cursurilor este influențată de perioada achiziției voucherului, dar sigur vei găsi ceva potrivit pentru puştiul aniversat!Scopul activităților este obținerea și menținerea unei atitudini și a unor comportamente ce orbitează în jurul ideii că fiecare poate deveni mai bun într-un aspect sau domeniu orientând eforturi în acea direcție. Obiectivele educaționale sunt orientate pe creștere, îmbunătățire, progres, admiterea și acceptarea greșelii, soluții, inovație, strategie, motivație internă, perseverență, valorizarea efortului, aprecierea procesului în defavoarea rezultatului, controlul rezultatului prin contribuția individului.Pentru curioși, am pregătit și o prezentare detaliată.

Programul facilitează obținerea și menținerea unui mindset de creștere adică a unei atitudini și a unor comportamente ce orbitează în jurul ideii ca fiecare poate deveni mai bun într-un aspect sau domeniu orientând eforturi în acea direcție.

Materialele didactice sunt distractive și provocatoare, edicative prin design, pot fi manevrate încât să genereze noi mișcări, conțin o informație intrinsecă.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei

 • Atelier copii I Will Know - unde miile de întrebări pe care le au copiii găsesc explicații prin explorare și descoperire
 • Modul pentru copii, 4 şedințe săptămânale
 • Durata atelierului: 1.5 ore, cu scurtă pauză de gustare
 • Toate materialele, unetele şi sculele electrice vor fi puse la dispoziție de către atelierul Eematico
 • Copii vor avea parte de suportul şi îndrumarea trainerilor pe tot parcursul atelierului
 • Locatie: București, Studioul Eematico
 • Experienta pentru o persoana
 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul poate fi folosit în timp de 12 luni de la achiziționare.
 • Experiența este valabilă în limita disponibilității (o rezervare este necesară în avans).
 • Cursurile se desfășoară între prima săptamână a anului școlar și ultima săptămâna a anului școlar. În perioada sărbătorilor legale, vacanțelor școlare din timpul anului școlar nu se țin cursuri. Pentru cursurile de copii mici, 3-6 ani, perioada de desfășurare a cursurilor se poate prelungi până la începutul lunii Iulie.
 • Un modul se desfăşoară o singură data pe perioada unui an şcolar, astfel încât disponibilitatea cursurilor este influențată de perioada de achiziție a voucherului.
Detalii ale produsului
4069

Fisa tehnica

Cadouri pentru
Copil
Localizare
Bucuresti
Tip experienta
Dezvoltare personala
Review-uri clienti(1)
Rating general
5
1 Review
Experienta
(5)

Lasa un review

 • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Incarca imagini:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu