Curs pentru copii (3-6 ani) - I Can Be

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 • Nu ai costuri ascunse
 • Termen de valabilitate 12 luni
 • Ai o experienta de shopping la superlativ
 • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 • Voucher electronic gratuit si personalizabil
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
380,00 Lei
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Cursul pentru copii este o alternativă foarte bună la clasicele cadouri. Oferind copiilor oportunitatea de a învăța prin joc noțiuni generale despre meserii și lumea înconjurătoare, cursurile conturează situaţii, lansează provocări, schiţează posibilităţi, descriu opţiuni și îi stimulează pe cei mici pe toate cele 3 mari planuri ale dezvoltării personale (fizic, cognitiv şi socio-emoțional). Un modul pentru copii implică 4 ședințe tematice săptămânale, iar programul este același în funcție de grupa aleasă.

O ședință durează 1,5 ore, cu o scurtă pauză de gustare. O grupă are maximum 10 copii. În cadrul întâlnirilor copiii vor mai avea ocazia să-și bricoleze mini-proiecte individuale pe care le iau acasă (precum instrumente muzicale sau jucării originale, unice şi inedite) și să construiască la scară mare decoruri ample de teatru, turnuri uriaşe, oraşe captivante, vehicule trăznite și multe altele.

Fiecare modul vine cu provocări și experienţe unice, care aduc sub focusul atenţiei, pentru a fi stimulate, dezvoltate și rafinate: interacţiunea cu partenerii de joc, abilităţi motrice fine, creativitatea, capacitatea de planificare, gândirea în perspectivă, abilitatea de a distribui corect resurse, abilitatea de a urmări instrucţiuni, capacitatea de soluţionare a problemelor, operaţiile gândirii și cooperarea.

Cei mici învață tehnici de construcție construind o casă, înțeleg corpul uman și află mai multe despre organe interne, mușchi sau piele cu ajutorul manechinelor pufoase eematicești sau deslușesc tainele justiției apelând la Lumea Ciocolatei. 

Indiferent de tematică, cursul urmărește atât latura tehnică, cât și artistică. Micii specialiști lucrează cu scule electrice și unelte, pictează, creează idei și proiecte, își depășesc limite și descoperă activități pe care ajung să le adore, deși nu ar fi bănuit asta. Băieți care nu se mai pot dezlipi de grădinărit sau fetițe care sunt experte la șurubărit, cu toții au ocazia să dezvolte relații cu ceilalți participanți, să își dezvolte creativitatea, să exerseze capacitatea de planificare și aceea de a găsi soluții. 

Exploratorii preşcolari se bucură de energie din plin şi au nevoie de diversitate, de aceea, activităţile modulelor I CAN BE se succed la intervale de 10-15 minute, presupun utilizarea unor materiale variate şi includ momente de mişcare, muzică, dans, desen, pictură sau joc de rol. Scopul activităților este să le permită copiilor să se dezvolte, să-şi antreneze abilităţile, să exploreze sistematic mediul, să-l descopere pas cu pas şi să capete din ce în ce mai mult confort, echilibru şi siguranţă în interiorul acestuia.

Acest curs pentru copii este este foarte diversificat având 18 module diferite, grupate astfel:

 • Pachetul Falcon cuprinde modulele: I Can Be an Architect, I Can Be a Lawman, I Can Be a Pet Doctor, I Can Be a Film Maker, I Can Be a Telecom Guy, I Can Be a Firefighter, I Can Be an Economicon, I Can Be a Mechanic, I Can Be a Flight Expert.
 • Pachetul Sparrow cuprinde modulele: I Can Be an Artist, I Can Be a Toy Maker, I Can Be an Explorer, I Can Be an Environmental Engineer, I Can Be a Material Scientist, I Can Be a Constructor, I Can Be a Technicus, I Can Be a Doctor, I Can Be a Reporter.
 • Pentru curioși, am pregătit o prezentare detaliată a cursului unde poți găsi mai multe detalii despre fiecare modul.

În fiecare lună se desfășoară un modul diferit, astfel încât disponibilitatea cursurilor este influențată de perioada achiziției voucherului, dar sigur vei găsi ceva potrivit pentru puştiul aniversat!

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei

 • Atelier copii I Can Be - unde miile de întrebări pe care le au copiii găsesc explicații prin explorare și descoperire
 • Modul pentru copii, 4 şedințe săptămânale
 • Durata atelierului: 1.5 ore, cu scurtă pauză de gustare
 • Toate materialele, unetele şi sculele electrice vor fi puse la dispoziție de către atelierul Eematico
 • Copii vor avea parte de suportul şi îndrumarea trainerilor pe tot parcursul atelierului
 • Locatie: București, Studioul Eematico
 • Experienta pentru o persoana
 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul poate fi folosit în timp de 12 luni de la achiziționare.
 • Experiența este valabilă în limita disponibilității (o rezervare este necesară în avans).
 • Cursurile se desfășoară între prima săptamână a anului școlar și ultima săptămâna a anului școlar. În perioada sărbătorilor legale, vacanțelor școlare din timpul anului școlar nu se țin cursuri. Pentru cursurile de copii mici, 3-6 ani, perioada de desfășurare a cursurilor se poate prelungi până la începutul lunii Iulie.
 • Un modul se desfăşoară o singură data pe perioada unui an şcolar, astfel încât disponibilitatea cursurilor este influențată de perioada de achiziție a voucherului.
Detalii ale produsului
4068

Fisa tehnica

Cadouri pentru
Copil
Localizare
Bucuresti
Tip experienta
Dezvoltare personala
Review-uri clienti(1)
Rating general
5
1 Review
Experienta
(5)

Lasa un review

 • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Incarca imagini:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu