Ateliere de arta si hobby pentru copii si adulti

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 • Nu ai costuri ascunse
 • Termen de valabilitate 12 luni
 • Ai o experienta de shopping la superlativ
 • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 • Voucher electronic gratuit si personalizabil
8 clienti s-au bucurat de aceasta experienta.
100,00 Lei
Tipul atelierului - selectează o opțiune de mai jos:
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Ateliere de arta si hobby, daca ești pasionat de craft, pictura te relaxează și îți conferă o stare de bine sau doresti să-ti dezvolti aptitudinile artistice, să te      relaxezi prin artă, să te deconectezi de grijile cotidiene și să te umpli de energie. Incearca aceste ateliere inedite pentru adulti si copii, invatand lucruri noi si folositoare si relaxandu-te totodata.

Alături de partenerul nostru, Art&Hobby Studio, vă oferim o alternativă creativă și relaxantă de petrecere a timpului liber, alături de prieteni, colegi sau de ce nu, familia ta. Sau poți face un cadou minunat celei mai bune prietene, pasionată de pictură.

Fie că este vorba de atelier de pictat pe oglinzi, atelier de pictat vase de lut, ateliere de pictat masti, ateliere tematice sau de un curs de arta pentru copii, te așteptăm cu mic, cu mare să petrecem împreună timp de calitate.

Wine & Paint Night Out - este atelierul vedetă al partenerilor nostri, destinat persoanelor peste 18 ani. Timp de două ore, te deconectezi de grijile cotidiene, cunoști persoane noi, socializezi, savurezi un vin bun într-o locație veselă din centrul capitalei.  Nu-ți face griji dacă lucrarile tale sunt neînțelese, acest eveniment este ocazia ideală să înveți sau să arăți ce poți. Artiștii echipei Art&Hobby îți vor îndruma pașii în realizarea celui mai inspirat tablou în acril pe pânză, pe care îl vei lua acasă!

Ateliere creative - poți alege din lista variată propusă de partenerii noștri. Avem de la ateliere de pictat măști, atelier de pictat tricouri, ateliere de pictat vase de lut, până la ateliere de sezon - de sculptat dovleci, atelier de măsti Hallowen sau ateliere de ornamente de Crăciun.

Cursurile de pictură, cât și cele de desen - sunt structurate în patru sedințe. Poti învăța cum să pictezi pe material de mătase, poți să afli noutăți despre tehnica picturii în ulei sau cum să pictezi pe sticlă. Pentru desen, pe parcursul sedințelor, vei învăța noțiuni de paginație, construcție, valorație și nu în ultimul rând vei studia proporțiile chipului uman, tehnicile de lucru în grafit, cărbune și pastel cretat, având ca suport hârtia.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experienței:

 • Locatie: București, zona Buzesti
 • Durata atelierelor pentru copii si adulti este de 90 min
 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher de la data achizitiei 12 luni

Important de știut:

 • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
 • Valabilitate voucher de la data achizitiei 12 luni
Detalii ale produsului
4145

Fisa tehnica

Cadouri pentru
Copil
EA
Localizare
Bucuresti
Review-uri clienti
Nu exista review-uri

Lasa un review

 • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Acord GDPR:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu