Dezvoltare personala

Atelier de parfum : Creaza impreuna cu cele mai bune prietene un parfum unic si personalizat

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

  •   Termen de valabilitate 12 luni
  •   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
  •   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
  •   Nu ai costuri ascunse
  •   Ai o experienta de shopping la superlativ
  •   Voucher electronic personalizabil cu mesajul tau
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
1.999 lei
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Atelierul de parfum este o super idee pe care trebuie sa o adaugi pe lista de activitati de relaxare impreuna cu cele mai bune prietene. Atelierul de parfumerie va incepe cu o identificare a tiparului olfactiv, continund cu combinarea diferitelor arome care fac parte din acel tipar olfactiv, pentru a obtine acel parfum unic, care se muleaza perfect personalitatii si stilului tau de viata.

Reteta pentru parfumul realizat in atelierul de parfumerie va fi inregistrata si o poti comanda apoi de la maestrul parfumier de cate ori sticluta ta se apropie de final.

Parfumul are o istorie veche de mii de ani, fiind mentionat in manuscrise din Cipru, Egiptul Antic si Mesopotamia. Etimologia cuvantului parfum provide din latinescul "per fumus" care inseamna "prin fum". Cele mai vechi parfumuri au fost descoperite in Cipru si au o vechime de peste 4,000 de ani.

Scopul folosirii parfumurilor in Antichitate nu era acela de a seduce, ci de a tine la distanta duhurile rele sau de a-si arata admiratia fata de zei, de cele mai multe ori jertfele in animale sau alte produse fiind parfumate.

Primele atestari ale unei industrii a parfumurilor dateaza din timpul Greciei antice, grecii fiind si cei care au inceput moda folosirii parfumurilor si in Roma antica. Parfumierii greci foloseau arome pe baza de ulei de masline, crini, anason sau chiar migdale.

Parfumul a suferit transformari apoi in timp, fiind adoptat pe rand de regina Elisabeta a Ungariei, care i-a dat denumirea moderna, de Regele Soare, care il folosea pentru a acoperi lipsa de igiena (curtenii nu foloseau baia foarte des datorita temerilor legate de imbolnavie) sau chiar de Napoleon care consuma aproximativ 2 litri de colonie saptamanal.

Cel mai vandut parfum din istorie este Channel no 5, creat in 1921. Numele provine de la faptul ca celebra Coco Channel a ales a 5-a varianta de parfum prezentata de catre maestrul parfumier Ernest Beauxi.

Sper ca am reusit sa te convingem de efectele benefice pe care aceasta experienta o va avea asupra ta, pentru ca ne cunosti deja si stii clar ca nu gresim niciodata. Daca doresti sa mai vezi si alte aventuri pregatite special pentru tine, acceseaza rubrica “Romantism” de pe site-ul nostru. 

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detalii experienta:

  • Localizare: Bucuresti, la 10 minute de Piata Romana
  • Include evaluare personala pentru a identifica arhetipul olfactiv
  • Parfumul are nevoie 10 zile pana la omogenizare, iar dupa aceea poate fi folosit
  • Atelier privat de parfumerie de 4 ore pentru crearea parfumului
  • Coordonare realizata de un parfumier regal "new luxury code" certificat international in parfumierie rara si ingrediente exotice 100% naturale, cu specializari in Franta, la Grasse in parteneriat cu casa Galimard si ambasador Jovoy Paris - Parfums Rares, ambasador al casei de parfumuri regale din Qatar si casei de parfumuri Gelle-Freres, casa emblema a Frantei care a creat pentru Marie Antoinette, maestru in Ayurveda Wellbeing & Lifestyle
  • Experienta pentru 4 persoane

Important de stiut:

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
  • Valabilitate voucher: 12 luni
Detalii ale experientei
4041

Fisa tehnica

Cadouri pentru
EA
Localizare
Bucuresti
Tip experienta
Dezvoltare personala
Review-uri clienti
Nu exista review-uri

Lasa un review

  • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Acord GDPR:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu