De acum poti folosi si tichete de vacanta pe Experimenteaza!

Postat pe18-02-2020 de
De acum poti folosi si tichete de vacanta pe Experimenteaza!

Pentru că ne dorim ca tot timpul să ne îmbunătățim și să te surprindem cu experiențe inedite, de data aceasta am decis să te surprindem cu o super veste - de acum poți folosi și tichete de vacanță pe Experimentează.ro!

Suntem siguri că în acest moment a răsărit zâmbetul pe chipul tău și deja știi care va fi următoarea ta experiență, nu-i așa? :D

Ei bine, pentru a folosi tichetele de vacanță pe Experimentează.ro, tot ce trebuie să faci este să urmezi 5 pași simpli. 

 1. Alegi experiențele de pe site și o noapte de cazare în orice hotel din România - în primă fază, alegi, de pe site-ul nostru, experiențele care ți-au făcut cu ochiul, fără a le cumpăra, iar a doua fază constă în alegerea oricărui hotel și a oricărei localitate din România, unde vrei să stai.
 2. Ne soliciți o cotație pentru hotel - Ne trimiți un email la adresa contact@experimenteaza.ro în care ne specifici experiența dorită de pe site-ul nostru, alături de hotelul ales și localitatea din România în care dorești cazare.
  Dacă nu te-ai decis la un hotel, ne poți trimite clasificarea preferată pentru acesta (între 1 și 5 stele) și îți propunem noi unul.
 3. Îți trimitem cotația pentru hotel - după ce facem toate căutările necesare pentru a găsi cea mai bună variantă pentru tine, îți trimitem cotația pentru cazare și așteptăm confirmarea ta. La această cotație se adaugă și adaugă și costul experienței aleasă de tine de pe Experimentează.ro.
  În eventualitatea în care ne-ai trimis doar clasificarea hotelurilor, noi vom atașa în ofertă și câteva opțiuni din care poți alege.
 4. Plătești cu tichetele de vacanță - Facturarea și încasarea tichetelor de vacanță pentru hotel și experiența aleasă se va face de către partenerul nostru din București.
  Poți opta sa mergi personal și să plătești cu tichetele de vacanta la sediul acestuia. Totuși, dacă îți este mai comod, putem trimite un curier la tine pentru a le ridica din orice locație din România contra unui cost suplimentar de 50 de lei.
 5. Primești voucherele pentru cazare și experiența aleasă - În funcție de modalitatea de plată aleasă de tine la pasul 4, pentru plata cu tichetele de vacanță, vei primi voucherele pentru experiență și cazare, pe loc, la sediul partenerului nostru din București sau prin curier rapid direct la tine acasă. 

Acum că ai și posibilitatea de a folosi tichetele de vacanță pe Experimentează.ro, nu mai ai nicio scuză să amâni momentul în care te vei bucura de experiențe memorabile și inedite.

PS: cu ce experiență vei începe?

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu