Nautic

Curs de inot cu instructori profesionisti la Aqua Swim

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 •   Termen de valabilitate 12 luni
 •   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 •   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 •   Nu ai costuri ascunse
 •   Ai o experienta de shopping la superlativ
 •   Voucher electronic personalizabil cu mesajul tau
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
349 lei
Tipul de experienta - selectează o opțiune de mai jos:
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Curs de inot pentru adulti la Aqua Swim unde vei avea parte de: instructori profesioniști, piscine curate, apă oxigenată și permanent filtrată, cursuri adaptate programului tău și multă atenție! Înotul este ca o limbă străină – cu cât înveți mai bine lucrurile de baza, cu atât îți va fi mai ușor să îl practici. Și pentru că e recomandat să înveți o limbă străină cu nativi, instructorii noștri de înot sunt ca niște nativi – au deprins înotul de foarte tineri, au făcut înot de performanță și acum sunt pregătiți să te învețe tainele acestei discipline aparte.

Antrenamentele individuale sunt cheia unui progres imediat. Știm că ai un program încărcat, tocmai de aceea suntem flexibili și ne adaptăm agendei tale. Stabilește cu instructorul tău cel mai bun orar pentru cursurile de înot pentru adulti, oricând în timpul programului nostru.Înotul este un sport complex, în care vei învăța despre disciplină, armonie, echilibru, care îți va da puterea de a înota printre provocări și de a învinge incertitudinile. După o oră de înot te vei simți plin de energie, binedispus și mai sănătos în toate privințele. Vei învăța treptat diferite stiluri, iar dacă nu ai mai înotat până acum, pregătește-te pentru experiențe unice.

Pasionați de ceea ce fac, instuctorii îți vor transmite dragostea de a face mișcare în apă. Înotul dezvoltă în mod armonios musculatura, mai ales în zona umerilor, a spatelui și a pieptului. Imaginea lui Poseidon, zeul mării, cu torsul sculptat, cu umerii și pieptul emanând forță, este un simbol pentru orice înotător. Procesul de ardere a grăsimilor este accelerat reducând astfel riscul bolilor cardio-vasculare, al diabetului și evitând complicațiile cauzate de tensiunea arterială.

Mișcările complexe cresc flexibilitatea la nivelul articulațiilor, iar inima pompează mai rapid, oxigenând suplimentar organismului. O jumătate de oră de înot este echivalentul unei tablete de ciocolată – mai multe endorfine, mai multă bucurie în inima ta. Datorită mișcărilor elaborate de stretching te vei relaxa și îți vei îmbunătăți respirația. Este recomandat inclusiv astmaticilor. Plămânii devin mai puternici iar aerul specific bazinelor de înot, cu umiditate crescută, contribuie la oxigenarea eficientă a organismului.Înotul e mai mult decât un sport, e un fel anume de a te bucura de viață. Te învață anumite valori care îți conturează filozofia de viață.

De aceea noi îl recomandăm indiferent de vârstă, de gen, de stil de viață sau de profesie, pentru dezvoltarea ta armonioasă. Îl recomandăm viitoarelor mămici, în timpul sarcinii (cu avizul medicului), pentru dezvoltarea sănătoasă a bebelușului, apa oferind o senzație de ușurare și relaxare pentru coloana vertebrală, ligamente și mușchi.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei

 • Şedință / abonament individual
 • Instructori de înot profesionişti – sportivi performanță
 • Piscine curate, apă oxigenată și permanent filtrată
 • Supraveghere şi indrumare constantă
 • Locatie: Bucureşti, Aqua Swim
 • Experienta pentru o persoana

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni de la data achiziției
 • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)
 • Sănătate înainte de toate: prezentați la începutul cursurilor un aviz medical din care să reiasă că sunteți apți de efort fizic.
Detalii ale experientei
4084

Fisa tehnica

Cadouri pentru
EA
EL
Localizare
Bucuresti
Tip experienta
Nautic
Review-uri clienti(1)
Rating general
5
1 Review
Experienta
(5)

Lasa un review

 • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Acord GDPR:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu