Cum se va transforma Romania dupa izolare? Analiza astro-numerologica.

Postat pe29-03-2020 de
Cum se va transforma Romania dupa izolare? Analiza astro-numerologica.

Am avut impresia ca 2020 va fi cel mai bun an din toate timpurile, insa ne-a surprins cu multa agitatie inca din primele 3 luni. Cu toate acestea, nu trebuie sa ne pierdem speranta, anul acesta ne da o mare sansa sa ne gasim identitatea ca tara. Identitatea pe care am lasat-o sa paleasca de dragul opulentei "tarilor straine". Acum, dupa ce am avut 30 de ani in care am vazut cum este si pe la altii, ne intoarcem acasa, in casa sufletului nostru. Acum stim cine suntem si stim si ce sa facem ca sa ne ridicam din genunchi.

Efectele pandemiei ne fac sa ne gandim mai putin la ce este "in afara" si mai mult la ce este "inauntru". Acum, mai mult ca niciodata, vedem care ne sunt defectele, care ne sunt atuurile si ce putem face dupa aceasta perioada de criza. Este valabil la nivel individual, dar mai ales la nivel de masa. 

Sa incepem cu "caracterul" poporului roman. Cum ne-am nascut noi ca natie si cum incepem sa ne conturam personalitatea dupa 100 de ani de existenta?
Suntem Norocosi. Noi ca tara suntem norocosi, insa nu realizam asta pana cand nu dam de greu. Cred ca asa invata toti sa aprecieze ce au, iar noi, ca popor, nu facem diferenta.

Suntem rebeli din nastere, desi multi am spune ca suntem fix cum trebuie sa fim. Realitatea este ca structura a venit mereu de la "parteneri", de la aliante, de la cei mai mari din scena politica mondiala.

Noi avem o viziune avangardista asupra vietii, caci doar suntem pui de daci - printre cele mai spirituale popoare, insa ne este greu sa materializam tot ce visam din cauza lipsei de disciplina. Asa am ajuns noi sa fim condusi din umbra de alte tari. Toti visam sa facem ceva, insa mai niciodata nu ne apucam.

Doar biciul necesitatii ne va scoate din "lenea" aceasta care ne impiedica sa ne aratam adevarata fata. De fapt noi ca tara suntem antreprenori, suntem creativi, insa ne-am pierdut curajul de a incepe ceva, ne-am pierdut credinta in noi.

Anul trecut si mai ales anul acesta avem sansa sa ne ridicam din somn si sa ne trezim constiinta.

Ne forteaza oarecum si vremurile sa gustam in prima jumatate a anului ceea ce se va instala din iarna lui 2020 pana in 2023.

Abia acum vedem care sunt intr-adevar aliatii, cine ne ajuta si cine doar pare ca ne ajuta, insa de fapt ne ia.

Odata cu inchiderea granitelor incepem sa fabricam noi, la noi acasa, pentru noi. Incepem sa ne vedem principiile defectuoase inradacinate, dorintele dupa care nu am avut curajul sa ne ducem, trasaturile care ne definesc si care ne diferentiaza de restul lumii.

Suntem pusi sub lupa si mai ales avem oportunitatea de a rasari, de a ne descoperi talentele, de a fi independenti si de a-i ajuta si pe ceilalti, de a le servi si lor din unicitatea noastra.

Perioada aceasta ne reaminteste ca nu este necesar sa ne jertfim ca sa putem ajuta. Suntem destul de creativi incat sa gasim solutii interne, ne amintim ca nimic nu ne doboara si ca putem face fata oricarei situatii.

Daca in prima parte a anului am avut tendinta de a ne victimiza, asa cum unii au facut-o in ultimii 30 de ani, acum nu avem incotro si trebuie sa ne ridicam si sa ne implicam, sa muncim.

Putem face si asta cu sarguinciozitate, iar odata ce incepem nu ne mai oprim.

Odata ce aratam ceea ce avem noi mai bun, dam un exemplu lumii intregi si abia atunci incepem sa servim cu-adevarat. Doar dupa ce ne-am gasit identitatea. Haideti ca putem, doar suntem unici!

Despre analiza situatiei actuale, dar si despre aspectele principale ale Romaniei in 2020 ne-a povestit partenerul nostru Andreea Cismigiu, care este prezenta la noi pe site cu o  Experienta inedita de Psiho Astrologie si Psiho Numerologie.

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu