Cadouri inedite pentru EA

Postat pe04-05-2018 de
Cadouri inedite pentru EA

Simtim zi de zi ca viata devine din ce in ce mai rapida si incercam de multe ori, cu greu, sa tinem pasul. Suntem bombardati mereu cu mii de mesaje, reclame, si avem multiple optiuni in orice domeniu.

Vremea cand te bucurai de acel cadou unic primit de Craciun/Pasti sau de ziua ta a apus de mult timp. Fiecare asteapta acum acel cadou unic, care sa aduca gratificatia meritata pentru implicarea manifestata si stresul la care suntem supusi aproape constant.

Stim ca iubita/sotia este pretentioasa de obicei, asa ca iti venim in ajutor cu cateva idei de cadouri, care nu vor da gres:

O experienta de tip spa

Toata ziua alearga de acasa la serviciu, apoi la cumparaturi, pregateste masa, se ingrijeste de casa, etc. Merita cu prisosinta o sesiune de rasfat doar pentru ea, chiar daca poate a mai primit un cadou similar si de Valentines sau de 8 Martie.

O escapada romantica

Femeile sunt foarte romantice, cel putin majoritatea acestora care si recunosc acest lucru. Prin urmare, mergi cu siguranta la tinta daca alegi un cadou care sa va ofere ocazia s ava aproapiati si sa va marturisiti iubirea pe care vi-o purtati.

O experienta cu prietena cea mai buna

Programul ei este mereu foarte incarcat si alege de multe ori sa lase la urma socializarea cu prietenii, pe care o face doar sporadic la telefon. Insa o vezi cum isi doreste sa petreaca timp cu cea mai buna prietena si sa ia o “pauza” de la cotidian.

Workshop inedit

Mereu se documenteaza si vrea sa invete lucruri noi? Este genul care citeste si cand merge pe strada? Iti propunem cateva idei de workshop-uri inedite, genul despre care nici nu isi imagineaza ca pot exista, care o vor da pe spate.

Mult succes si asteptam povestile si ideile voastre.

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu