Bucket list-ul nostru pentru 2020 - Experiente pe care trebuie sa le incerci!

Postat pe02-01-2020 de
Bucket list-ul nostru pentru 2020 - Experiente pe care trebuie sa le incerci!

Toată lumea știe că luna ianuarie este despre planuri, iar noi nu putem sta departe de subiect, mai ales pentru că experiențele sunt preferatele noastre.

Cu mult entuziasm, încredere, curiozitate și energie pozitivă am realizat pentru voi bucket list-ul Experimentează.ro pentru 2020. 

Așadar, dacă nu te-ai hotărât ce experiențe noi ai vrea să încerci anul acesta, te vom ajuta în continuare cu câteva idei care sigur te vor cuceri. 

  1. Wokshop de scriere creativă - fără doar și poate acest tip de curs te va ajuta extrem de mult, mai ales dacă ești antreprenor. Sunt situații în care nu reușim să transmitem exact ceea ce vrem să spunem, însă cu ajutorul acestui curs vei reuși să conturezi povestea business-ului tău în cel mai frumos mod posibil. Comunicare este esențială în relația cu clientul și de aceea, recomandarea noastră este să treci pe lista ta de rezoluții acest workshop de scriere creativă.

  2.  Workshop de aranjamente florale -  cum ar fi să petreci timp de calitate cu cea mai bună prietenă a ta, învățând să faceți aranjamente florale? Nu doar că vă veți distra împreună, dar veți învăța și o mulțime de lucruri noi, pe care le puteți pune în practică ori de câte ori veți să faceți o surpriză frumoasă prietenilor, mamelor sau bunicilor. 

  3. Participare la Regata Mării Negre - iată o experiență pe care trebuie să o încerci măcar o dată în viață. Vei avea parte de trei zile pline de adrenalină, în care vei învăța să faci navighezi pe mare de la niște oameni pasionați de acest sport. Marea Neagră oferă una dintre cele mai frumoase și interesante evenimente sportive ale anului, unde competiția se îmbină cu adrenalina, dar în același timp încurajează spiritul de echipă și leagă prietenii. Este o aventură greu de uitat, ce trebuie neapărat bifată și trăită la adevărata ei valoare. Soarele, valurile sau vântul, toți sunt martorii unei experiențe greu de egalat, care aduc cinste acestui sport de echipă. Regatta Marii Negre are în spate ani de tradiție și sincer, considerăm că ar fi păcat ca persoana iubită să nu aibă parte de aceast eveniment unic în viața sa, care clar îi va schimba percepția despre navigație. Aici vorbim despre adrenalină pură și despre instincte ascuțite, elemente esențiale în sailing.

  4. O noapte romantică la bordul unui yacht - următorul an este despre voi și despre a petrece mai mult timp împreună, de aceea vă propunem o experiență care o să vă bucure sufletul. Ce ați zice ca în anul 2020 să mergeți la mare și să vă petreceți timpul împreună într-un mod inedit? Mai exact, să petreceți o noapte împreună, la bordul unui yacht, pe litoralul românesc. Imaginează-ți doar cum te vei simți în momentul în care vei lua cina, alături de persoana iubită, într-un cadru de poveste, sub clar de lună? Știm că deja ești în poveste și de aceea îți propunem să nu mai stai pe gânduri și să notezi chiar acum această experiență pe lista scurtă de rezoluții pentru anul 2020. 

  5. Ședință individuală sau abonament la scrimă, pentru spadasinul din tine - dacă vrei să ai parte de o experiență cu adevărat specială, te invităm la o serie de cursuri de scrimă. Scrima, înainte de orice, este un sport al minții, un sport al vitezei de reacție, al anticipării, un sport în care trebuie să iei decizii în doi timpi și trei mișcări. Pe lângă toate acestea, scrima este un sport foarte elegant. Începând de la costum și postură, până la mișcările de pe planșa de antrenament sau concurs. Senzația pe care o ai în momentul în care tragi un asalt este incomparabilă și memorabilă.  Ce zici, treci această experiență pe lista de rezoluții?

  6. Stand up paddle în Banatul Montan - cum ar fi să începi noul an pregătindu-te pentru o super experiență? Dacă ești o fire sportivă și îți plac în aceeași măsură apa și muntele te provocăm să faci Stand Up Paddle în cele mai frumoase locuri din România. Vei porni această expediție pe Dunăre, unde vei și înnopta, a doua zi vei începe traversarea defileului Dunării, seara vei înnopta lângă Nera, iar duminică dimineața vei explora minunățiile peisagistice ce se ascund în Cheile Nerei. Știm că vrei să afli mai multe detalii despre această experiență, așa că te vom invita să descoperi toate detaliile despre expediție și despre stand up paddle AICI.

  7. Barista hobby - dacă aroma cafelei este unul dintre factorii care te fac să zâmbești în fiecare dimineață, înseamnă că această experiență ți se potrivește de minune. Ce ai zice să înveți cum se prepară cafeaua de specialitate, să descoperi detalii fascinante despre fascinanta istorie a cafelei, să înveți să folosești corect echipamentele, să calibrezi râșnița și să descoperi toate secretele tehnicilor necesare pentru prepararea unei cafele delicioase? Dacă tot am vorbit de partea practică, atelierul vă va ajuta să preparați mai bine cafeaua acasă, trecând prin toate modurile de preparare cunoscute: infuzie, ibric, V60, chemex, aeropress, espresso pe bază de lapte. Sună bine, nu? 

În încheiere, te vom întreba doar atât: Ce cuprinde bucket list-ul tău Experimentează.ro pentru anul 2020?

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu