Campanie Puzzle Hunt Experimenteaza

de
Campanie Puzzle Hunt Experimenteaza

Pentru că vom avea un Paște atipic în acest an, ne-am gândit că ar prinde bine tuturor o experiență pozitivă, care să provoace și să capteze atenția măcar pentru câteva zile.

De aceea, începând cu 7 aprilie pornim un Puzzle Hunt Online, o campanie care se va desfășura pe parcursul a 7 zile și la finalul căreia 1 persoană va putea câștiga un super premiu. 

Înainte să te lăsăm să-ți antrenezi mintea cu puzzle-urile noastre misterioase, te rugăm să citești câteva detalii importante despre campanie.

Cum participi:

  • în perioada campaniei 07- 13 aprilie 2020 intri zilnic pe pagina campaniei 
  • te loghezi în cont cu datele tale corecte
  • rezolvi puzzle-ul din fiecare zi și postezi comentariu cu soluția. Nu uita că trebuie să fii logat și să postezi din contul tau,
  • in cea de-a șaptea zi, dacă ai descoperit primul soluția, pune imediat un comentariu cu aceasta, din nou, nu uita să fii logat în contul tău pentru a te putea valida ca și câștigător.

Despre premiu:

Punem la bătaie un premiu super atractiv compus din: „un pachet de carantină” pentru perioada în care petrecem Paștele acasă (1 sticlă de vin, 1 cozonac, ouă de ciocolată și o carte de nutriție) și o experiență în aer liber, de care să te bucuri imediat ce vom putea ieși din casă – un zbor cu balonul.

Găsești regulamentul complet al campaniei aici. 

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu