5 tipuri de experiente cadou pe care le adora orice femeie

Postat pe01-03-2020 de
5 tipuri de experiente cadou pe care le adora orice femeie

Luna Martie este luna dedicată femeii, această ființă delicată care trebuie răsfățată cu cele mai frumoase cadouri, iar astăzi îți vom prezenta 5 tipuri de experiențe cadou pe care le adoră orice femeie. 

Cu siguranță aceste experiențe îi vor aduce zâmbetul pe buze, iar tu vei fi extrem de mulțumit când o vei vedea atât de fericită.

Fără să mai pierdem vremea, te invităm să descoperi cele 5 tipuri de experiențe cadou pe care le adoră orice femeie.

Spa într-un centru de lux - orice femeie se bucură când vine vorba de un moment de relaxare, un moment pentru ea. Cu ajutorul acestei experiențe va avea parte de tot răsfățul din lume și o să-ți mulțumească din suflet pentru că te-ai gândit la ea, dar și la sănătatea ei. 

Cu o aparatură de ultimă generație, centrul unde se desfășoară această experiență oferă sesiuni de relaxare și masaj, iar în funcție de pachetul pe care îl alegi, experiențele sunt variate. Cert este că toate pun accent pe relaxare, pe activarea celulelor și pe intinerirea corpului, 3 aspecte esențiale în activitatea de zi cu zi al unui medical spa. 

Crearea propriului parfum - dacă îți dorești să o lași fără cuvinte, aceasta este cadoul experiență pe care trebuie să i-l oferi. Pe lângă surpriza în sine, va avea parte de o experiență inedită, aceea de a-și crea propriul parfum. Sărbătorită o să vă adore și o să se mândrească cu cadoul primit!!

În prima etapă a acestui proces este identificat arhetipul olfactiv pentru a vedea exact ce aromă se potrivește cu PH-ul creatoarei, iar după aceea, în 4 ore, parfumul personalizat va deveni realitate. 

Nu este un proces ușor, deoarece implică numeroase alegeri, ingrediente și procedee ce pot părea complicate la prima vedere, însă merită fiecare minut petrecut în această lume fascinantă a aromelor și a parfumurilor. 

Workshop de aranjamente florale - în loc să îi oferi o floare, de 1 sau 8 martie, îți propunem să o îi oferi un cadou mai inedit, un workshop de aranjamente florale, la care participa alături de cea mai bună prietenă. În cadrul cursului va învăța totul despre aranjamentele florale, dintr-o experienta de 2 ore. Cu siguranță va stârni invidia cunoscuților și a familiei cu aranjamentele florale pe care le va realiza, în cadrul workshop-ului, dar și după aceea. În plus, aranjamentele florale, pe care le va realiza împreună cu prietena ei, vor putea fi luate acasă, ca o amintire a unei zile extraordinare.

Cină romantică - dacă ești un romantic incurabil, sigur vei alege să îi oferi o cină romantică într-o locație superbă, într-un restaurant de excepție, unde vă veți bucura de experiența unei cine gourmet, pregătită de un chef de renume.

Printre rețetele vedetă veți putea alege: tartar de somon cu chives și brânză de capră; platou autentic antipasti salami Toscana; risotto cu creveți; Scoici Saint Jacques cu ciuperci de pădure, apio și sos Prosecco; cod negru de Alaska cu sos de lime, pe pat de piure vanilat sau Seabass de Chile cu mousse de mango și avocado, pe pat de fenicul. Turnedo Rossini sau ficat de gâscă pe pat de mere caramelizate, prune, sos de Cognac și portocale.

Zbor cu balonul  - dacă jumătatea ta este iubitoare de adrenalină și este și o fire mai îndrăzneață, îți recomandăm să o iei prin surprindere cu un cadou cu adevărat special, pe care îl va ține minte toată viața: zbor cu balonul.

Zborul are loc dimineața sau seara, însă noi recomandăm prima variantă, deoarece ai ocazia să vezi răsăritul de soare, în timp ce balonul este umflat treptat în fața voastră, acoperind încet-încet soarele care se ridică. Adrenalina există pană în momentul în care balonul începe să se ridice, iar apoi veți experimenta un sentiment deplin de liniște, cum rar ați întâlnit.

Acestea sunt doar 5 tipuri de experiențe cadou pe care le adoră orice femeie și de aceea, te invităm pe Experimentează.ro, să descoperi și alte experiențe cu care sigur o vei recuceri. 

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu