Experiente in doi: ai indrazni sa-i oferi asa ceva?

Postat pe10-02-2020 de
Experiente in doi: ai indrazni sa-i oferi asa ceva?

Cele mai frumoase cadouri sunt experiențele. Știm cu toții că obiectele, în timp, își vor pierde din valoare oricât de frumoase ar fi ele. Experiențele însă vor rămâne pentru totdeauna în amintirea și în sufletul celui ce le primește. Așadar, noi, astăzi, îți propunem o serie de experiențe în doi. Tu ai îndrăzni să îi oferi așa ceva? 

Vom începe lista recomandărilor cu o experiență perfectă pentru a marca un moment unic din viața voastră. Drept urmare, îți propunem o zi plină, energizantă, electrizantă și memorabilă. Mai exact, un mystery room urmat de un salt cu parașuta.

Veți începe cu un curs intensiv de parașutism din partea instructorilor experimentați din echipa lor, iar după aceea veți fi gata de plecare! Nu cred că poate să fie ceva mai frumos decât să vezi orașul ca un mic punct de la 4000 m altitudine și mai ales, să te simți ca un fulg în bătaia vântului.

După un salt plin de energie, vă veți continua ziua în aceeași manieră și vă veți folosi mintea pentru a rezolva cazuri interesante într-un mystery room captivant.

A doua experiență plină de adrenalină este Zborul cu motodeltaplanul și filmarea acesteia.

O astfel de experiență este cadoul perfect pentru un pasionații de sporturi extreme și senzații de libertate.Visul de a zbura ne încolțeşte în minte de mici copii, iar cei mai curajoşi dintre noi ajung să îl transforme în realitate. Fie că eşti în căutare de cadouri speciale sau eşti pasionat de sportul aviatic, acum ai posibilitatea să împlineşti un vis!.

Alege experiența unui zbor cu motodeltaplanul alături de persoana iubită și zburați amândoi, în tandem, pe lângă nori, liberi ca păsările cerului!

Floating în săruri Epsom și ceainărie. Acesta este numele celei de-a treia experiență pe care îți propunem să o încerci împreună cu jumătatea ta.

Această experiență este metoda perfectă de relaxare după o săptămână agitată, care vă va ajuta pe amândoi să scăpați de orice factor negativ care vă pune în pericol sănătatea organismului.

Magneziul și sulfatul din sărurile Epsom sunt absorbite de piele, redându-i elasticitatea și strălucirea, pentru un efect ce se vede atât la interior, cât și la exterior.

Datorită conținutului mare de sare Epsom, corpul se reîmprospătează, detoxifică și se echilibrează absorbind magneziul, iar pielea rămâne catifelată și fină mult timp. Această terapie este recomandată și în cazul durerilor reumatice, insomniilor sau stărilor de depresie.

După ora de plutire, veți încheia seara într-un loc intim și călduros, tocmai potrivit pentru o seară geroasă de iarnă. Aici veți savura un ceai delicios și vă veți bucura de o gustare sănătoasă.

Așadar, care va fi experiența cu care îți vei surprinde jumătatea? Dacă ai nevoie de mai multe idei de cadouri memorabile, intră pe Experimentează.ro și descoperă-le pe toate! 

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns

Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu