3 moduri inedite de a o cere in casatorie

Postat pe05-02-2020 de
3 moduri inedite de a o cere in casatorie

Cererea în căsătorie este, prin definiție, o experiență memorabilă, însă, cu siguranță, vei dori să ieși din tipare atunci când vei pune marea întrebare. 

Pentru că ne dorim să te ajutăm la crearea cadrului perfect pentru acest moment important, îți propunem 3 moduri inedite de a o cere în căsătorie. 

1. Cu siguranță o vei da pe spate atunci când o vei anunța că plecați într-un city break la Veneția. Cele două nopți de cazare le veți petrece într-o vilă luxoasă din Veneția și vă veți bucura de un mic dejun pregătit de un celebru chef. Pentru ca experiența să fie cu adevărat specială, veți participa și la workshop-uri precum Pasta Extravaganza, Fish & Vegetables, Cicchetti & wine tasting.

Marele moment poate avea loc în timpul turului prin piața mercato di Rialto sau în timpul vizitei la Due Bacari, unde veți degusta vinuri și chiccetti venețiene. 

2. Cerere în căsătorie sub lumina unor reflectoare originale hollywoodiene în crama unui conac boieresc.

Această experiență sună excelent mai ales dacă iubita ta suspină de fiecare dată când vede un film romantic și își dorește să simtă și ea fiorii dragostei din filmele pe care le iubește atât de mult.

Noi te vom ajuta să pui în aplicare un scenariu demn de un film romantic, sub forma unui cadou de ziua îndrăgostiților, astfel încât ziua de 14 februarie, sau orice altă aniversare romantică să rămână mereu întipărită în sufletele voastre. Ce trebuie să faci? Să o ceri de soție, și nu oricum sau oriunde, ci într-un conac boieresc, sub lumina unor reflectoare hollywoodiene.

Cererea în căsătorie poate avea loc, în funcție de vreme, în crama, în parcul conacului sau într-o mașină de epocă superbă. Momentul magic o să fie luminat intens de cele două reflectoare, exact ca în filmele pe care ea le urmărește cu plânsete și suspine. Noi vom fi lângă tine pentru a imortaliza momentul și îți aducem și un fotograf profesionist, gata oricând să surprindă cele mai frumoase cadre pentru un album de poveste.

La finalul zilei, puteți să vă delectați cu o experiență gourmet romantică, pentru a încununa cu zâmbete această poveste planificată până în cel mai mic detaliu.

3. Plimbare romantică cu un automobil de epocă, urmată de un film în studiourile VIP Cinema Băneasa.

Marchează acest moment special din viața voastră cu o plimbare cu automobil de epocă şi un film în studiourile VIP. Oferă-i un mix de old & new: o plimbare romantică în Bucureşti cu un automobil decapotabil de epocă şi un film la Grand Cinema & More Băneasa, în studiourile VIP!

Cererea în căsătorie o poți face chiar în timpul plimbării cu mașina de epocă în care veți simți eleganța și stilul autohton al vremurilor demult apuse și care va fi martorul unuia dintre cele mai frumoase momente din viața unui om. 

Limuzina anilor `40 încă mai emană parfumul Micului Paris pe străzile bucureştene și este ideală pentru un moment romantic, elegant şi rafinat reuşind să transforme o simplă plimbare urbană, într-o amintire pe viață!

După ce ea va spune un “DA” ferm și hotărât, veți merge către cinema, la Studiourile VIP  Băneasa Shopping City pentru a trăi o altă experiență exclusivistă

Tot în cadrul acestei experiențe poți alege să o surprinzi cu marea întrebare: “Vrei să fii soția mea?” pe marele ecran! 

Așadar, fă-i o surpriză neaşteptată şi transformă vizionarea de film într-o experiență pe care să nu o uite niciodată!

Pentru și mai multe moduri inedite de a o cere în căsătorie, te invităm pe Experimentează.ro! Ah, și nu uita să ne trimiți și nouă o poză cu momentul în care ea a zis “DA!”.:)

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns

Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu