Relaxare pentru corp si minte! Iata ce-ti recomandam. 

Postat pe10-12-2019 de
Relaxare pentru corp si minte! Iata ce-ti recomandam. 

“Mens sana în corpore sano”, care înseamnă “Minte sănătoasă în corp sănătos“. Nu întâmplător am început acest articol cu această zicală, deoarece astăzi vom vorbi despre cât este de important să îți relaxezi corpul și mintea. Tot în acest articol vei afla și care sunt recomandările noastre pentru a te putea relaxa din plin. 

Experiența de Floating în săruri Epson și ceainărie este ideală pentru persoanele care au un ritm de viață alert și care foarte rar găsesc timp pentru a se relaxa. Sesiunea de floating în săruri Epson are rolul de a relaxa atât corpul, cât și sufletul. 

Această experiență este soluția ideală de a scăpa de orice factor negativ care pune în pericol sănătatea organismului tău. Atât magneziul, cât și sulfatul din sărurile Epson sunt absorbite de piele, redându-i astfel elasticitatea și strălucirea, iar rezultatele se văd atât la interior, cât și la exterior. 

Terapia cu săruri Epson este recomandată și persoanelor care suferă de dureri reumatice, insomnii sau depresii, deoarece, datorită conținutului mare de sare Epson, corpul se detoxifică și se echilibrează prin absorbția de magneziu. În urma acestei experiențe pielea rămâne fină și catifelată o perioadă lungă de timp. 

Printre alte beneficii ale terapiei cu săruri Epson se numără următoarele: redarea echilibrului circulator, respirator, digestiv, muscular sau hormonal. 

Experiența Floating în săruri Epson nu se poate încheia altfel, decât într-un loc minunat, unde poți savura un ceai delicios. Locația este una de poveste, ideală pentru a povesti despre experiența care tocmai ți-a adus relaxarea de care aveai nevoie după un an foarte încărcat.

Ce este foarte important de știut este că vei pluti în sărurile Epson timp de 60 de minute, timp în care îți poți elibera mintea și corpul de toate energiile negative. La final, vei merge în ceainăria Bohemian Tea House, unde te vei delecta cu un ceai la alegere, dar și de un bufet finger food.

Oferă drept cadou această experiență celei mai dragi ființe din viața ta și bucurați-vă împreună de o experiență memorabilă ce vă va bucura atât mintea, cât și corpul. 

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu