Vrei un final de an memorabil? Te ajutăm noi!

Postat pe02-12-2019 de
Vrei un final de an memorabil? Te ajutăm noi!

Fiecare dintre noi ne dorim să marcăm finalul anul 2019 în cel mai frumos fel. Și cum putem face acest lucru, dacă nu cu ajutorul unor experiențe memorabile. 

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru revelion, nu este cazul să te impacientezi, echipa de la Experimentează.ro îți oferă o serie de soluții pe care nu ai cum să le refuzi.

Cum ar fi, ca anul acesta,să mergi la mare și să te bucuri de niște peisaje cum numai în cărțile de povești vezi? Ei bine, prima experiență pe care ți-o propunem este una cu adevărat inedită.

Revelion la malul mării, acesta este numele următoarei tale experiențe memorabile. Petrecerea va începe pe data de 29.12.2019 și se va încheia apoteotic pe 2.01.2020, iar locația situată pe malul mării, în stațiunea Mamaia, te va găzdui pe parcursul acestor zile. Te vei putea bucura de petreceri tematice - petrecere românească, carnaval, petrecere Revelion, dar și super petrecerea Hello 2020. 

Pe lângă serile speciale, în care distracția va atinge cote maxime, te vei putea relaxa la spa și, pe lângă toate acestea, vei beneficia și de o serie de experiențe de terapii care te pregătesc pentru petrecerea de întâmpinare a noului an. 

Doamnele se vor răsfăța cu tratamente faciale cu aur pentru un ten revigorat și luminos, iar domnii se vor bucura de împachetări cu șampanie și masaj relaxant al scalpului.

Toate aceste lucruri se vor completa perfect cu plimbări pe malul mării, iar acest minunat sejur se va transforma fără doar și poate într-o experiență memorabilă, pe care o vei povesti tuturor prietenilor mult timp de acum încolo.

Nici copiii nu vor fi neglijați, deoarece Experimentează.ro a pregătit și pentru ei o serie de experiențe interesante de care se vor bucura împreună cu voi, părinții. 

Așadar, fără să mai pierdem vremea, îți prezentăm super experiența Smart Experience - În orășelul Cunoașterii.   

Din pasiune pentru inedit și tot ce este “smart”, a luat naștere această idee minunată de a crea ateliere, atât pentru părinți, cât și pentru copii. 

Evenimentele pe care Experimentează.ro le organizează împreună cu cei de la Orășelul Copiilor sunt ideale pentru teambuilding-uri sau petreceri corporate și au întotdeauna rezultate excelente. 

Locația unde se desfășoară aceste activități este una foarte ușor accesibilă, atât pentru cei care vin cu mijloace de transport în comun, cât și pentru cei care aleg să vină cu mașina personală. Locurile de parcare sunt puse la dispoziția participanților, așa că nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere.  

Pentru fiecare echipă este dedicată o sală exclusivă, iar aici sunt organizate diverse ateliere tematice, cu o durată cuprinsă între 45 și 60 de minute, pentru un număr de minim 15 participanți. 

Acestea sunt doar câteva detalii cu care suntem siguri că ți-am stârnit curiozitatea, așa că dacă îți dorești să afli mai multe detalii și chiar să rezervi această experiență smart, te invităm să descoperi mai multe informații AICI.

Care va fi următoarea ta experiență memorabilă?

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu