Planuiesti o vacanta in Cluj? Iata ce nu trebuie sa ratezi!

de
Planuiesti o vacanta in Cluj? Iata ce nu trebuie sa ratezi!
Cluj este un oras care inspira prin atractiile sale turistice. Practic, nu te poti plictisi daca alegi sa il vizitezi, pentru ca imbina perfect cultura cu timpul liber petrecut in natura. 
Pentru cei care doresc sa aiba parte de "doza de istorie", recomandam cu incredere Casa Matei Corvin, Biserica Sfantul Mihail sau Piata Muzeului cu Biserica Franciscana. 
Orice oras insa se cunoaste mai bine atunci cand il parcurgi "la picior", asa ca nu uita sa te bucuri de aerul curat si sa vizitezi cu entuziasm obiectivele in aer liber precum: Centrul istoric, Gradina Botanica, Strada in Oglinda, Podul Elisabeta sau Parcul Central. 
Daca doresti sa strabati Clujul, sa ii admiri stradutele si sa ii intelegi vibe-ul de oras vechi, dar recent adus in atentia publicului, trebuie sa ai la tine si haine mai calduroase, pentru ca acest oras este ferit de canicula specifica zonei de campie si iti ofera racoarea pe care multi o cauta pe timp de vara. Oricum, iti recomandam cu drag o vacanta aici, sau cel putin un weekend prelungit, pentru ca orice activitate pe care doresti sa o ai aici merita din plin atentia ta. 

Noi, cei din spatele echipei Experimenteaza.ro, iubim calatoriile frumoase si pline de aventura. Nu ezitam sa iti recomandam cele mai interesante destinatii si intotdeauna punem accent pe locurile care au ceva de spus. Daca locuiesti intr-un oras destul de mare si aglomerat, tot posibilul sa nu vrei sa citesti in continuare, insa te rugam sa te razgandesti, pentru ca doar ne cunosti si stii de ce iti aducem propuneri care merita timpul acordat.

Pentru noi CLUJ a fost o revelatie, o experienta pozitiva din toate punctele de vedere, fiind o destinatie ce atrage toate categoriile de calatori, de la cei care vor sa aiba parte de zile zgomotoase, la cei care vor sa se relaxeze in zone mai linistite. Este un oras care nu dezamageste niciodata. De aceea, iti spunem ca desi pare o destinatie “city break”, acesta te va incanta prin dualitatea sa si prin experientele frumoase pe care le poti trai aici. Avem cateva recomandari pentru orice tip de calator, indiferent de gradul sau de rasfat sau comoditate.

ADRENALINA

Sentimentul de libertate trebuie sa fie prezent mai ales cand evadezi din cotidianul cu care esti obisnuit. Suntem siguri ca orasul Cluj iti poate oferi libertatea si adrenalina de care ai nevoie pentru o maxima experienta de tir. Desfasurata in conditii de siguranta, aceasta aventura te va ajuta sa iti descoperi o latura careia ii place actiunea si care se descurca de minune cu o arma in mana. Te poti imagina exact ca in filme, nimerind fara probleme mijlocul tintei, exact ca un profesionist. Majoritatea clientilor au apelat la un repeat, asa ca te asteptam cu drag si a doua si a treia oara, pentru ca doar cu practica poti atinge perfectiunea in acest sport extrem de precis.

DEZVOLTARE PERSONALA

Cei care doresc sa se dezvolte chiar si in timpul liber au o gramada de activitati pe care le pot alege in Cluj, un centru cultural foarte bine dezvoltat. Noi iubim teatrul sensorial si ti-l recomandam si tie, fiind o experienta deosebita, pe care sigur nu ai mai incercat-o. Scenariul este atipic si original, cu un personaj care trece prin diferite spatii, fiecare cu o actiune proprie. Cert este ca actiunea piesei este special creata pentru persoana care alege sa se bucure de aceasta experienta, deci este ceva personalizat si adaptat. Poti alege sa faci aceasta aventura cadou cuiva drag, fiind o idee foarte buna de care s-ar bucura enorm.

ROMANTISM

Persoanele romantice vin in Cluj pentru a-si aprofunda aceasta latura. Acest oras inspira si te aduce mai aproape de persoana draga, avand foarte multe experiente pline de iubire de care te poti bucura liber. Noi ne-am lasat inima in Wonderland, cazarea ideala pentru orice persoana care cauta linistea, dar si intimitatea. Ti-o recomandam cu drag, pentru ca te bucuri de o lume feerica, departe de aglomeratie si efectiv simti cum te relaxezi pe zi ce trece mai mult. Cei care se cazeaza aici au propriul centru SPA pentru o extra doza de relaxare, dar si alte super facilitati, evident pe langa camerele curate si confortabile, dotate cu echipamente moderne. Simti cu dragostea pluteste in aer, nu? 

SPORT

Persoanele mai active se pot bucura in Cluj de o varietate de experiente pe masura hobby-ului lor. Daca nici aici nu vor sa renunte la practicarea unui sport, propunem o experienta de echitatie, una pe care nu o vor uita foarte curand. Animalele sunt extrem de blande si ascultatoare, iar tu te poti bucura atat de practicarea unui sport cat si de petrecerea timpului de calitate intr-o companie deosebita, chiar selecta putem spune. Iubim caii si cu siguranta si tu vei invata sa ai grija de ei si sa ii pretuiesti, pentru ca sunt animale extrem de blande si de inteligente. Love, love, them. :D

Dupa toate aceste experiente minunate, cum sa nu iubesti Cluj? 

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
(0)
1.429 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu