Back to school? Aproape. Experimenteaza ultimele clipe de vara

Postat pe02-09-2019 de
Back to school? Aproape. Experimenteaza ultimele clipe de vara

Avem 4 experiente diferite, insa foarte potrivite pentru aceasta perioada. Pentru cei care inca doresc sa mai absoarba ultimele raze de soare, avem o invitatie la mare. Cei care sunt putin afectatati de sindromul “back to school” ii trimitem intr-o calatorie smart, ca doar le-a fost dor de scoala, nu?

Nu stim exact sa iti spunem cum au trecut intr-o clipita 3 luni pline de vara, insa cert este ca toamna mai are cateva zile si bate la usa. Trist, dar asta nu inseamna ca o data cu plecarea verii setea noastra pentru experiente unice se diminueaza.

Nu, incercam sa fim inventivi si sa facem ca restul anului sa fie la fel de palpitant ca cele 3 luni de vara ce abia au trecut. Nu este prima data cand incercam si majoritatea dintre voi ne-au spus ca am reusit cu brio. Avem 4 experiente diferite, insa foarte potrivite pentru aceasta perioada. Pentru cei care inca doresc sa mai absoarba ultimele raze de soare, avem o invitatie la mare. Cei care sunt putin afectatati de sindromul “back to school” ii trimitem intr-o calatorie smart, ca doar le-a fost dor de scoala, nu?

Vorbeam de mare, de soare, de nisip si de valurile mari care ademenesc la sporturi extreme. Va propunem o experienta foarte interesanta, cea de kitesurfing. Este o experienta noua pe site-ul nostru, dar extrem de fun si de dinamica, ce presupune o conditie fizica buna si ceva stabilitate. Nu trebuie sa iti fie frica daca nu stii despre ce este vorba, expertii nostri cu multi ani de exercitiu in spate te poti ajuta. Exista doua variante, pentru incepatori si pentru avansati, dar cert este ca indiferent de gradul de experienta, vei urca pe o placa si te vei lasa purtat de apa si de vant. Toata “magia” are loc pe Plaja Caraibe, un loc predestinat pentru acest sport, avand conditii meteo perfecte pentru practicarea sa: vant constant si potrivit, obstacole putine in apa, nisip fin si soare din plin.

Daca ai putut sa stapanesti suprafata marii, suntem convinsi ca la fel vei proceda si cu adancurile ei. Iti recomandam sa sfidezi gravitatia cu un curs de scafandru experimentat, in care iti vei obtine toate certificarile pentru a face pe viitor acest lucru singur, fara profesor. Este simplu. Daca iti place sa explorezi in destinatiile tale de vacanta, atunci aceasta experienta este clar pentru tine. Gandeste-te ce frumos ar fi sa te duci in Grecia, sa iti pun costumul de scafandru si sa stai minute bune admirand frumusetile naturii. Noua ne place mult cum suna.

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu