Escape room pentru copilul din tine

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 • Nu ai costuri ascunse
 • Termen de valabilitate 12 luni
 • Ai o experienta de shopping la superlativ
 • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 • Voucher electronic gratuit si personalizabil
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
450,00 Lei
Numar persoane - selectează o opțiune de mai jos:
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Escape room-ul este mediul ideal in care ne putem retrai copilaria, dar grijile, stresul și munca nu ne permit acest lucru. Din când în când, recomandăm să îți acorzi puțin timp să te gândești la activitățile care îți aduc fericirea și să le pui în practică. Joaca este pe primul loc în mintea unui copil, așa că hai să redevenim copii într-un escape room in Bucuresti cu totul și cu totul deosebit. Sună frumos, nu? Jocul de real room escape presupune evadarea unei echipe dintr-o camera cu o anumită tematică în urma rezolvării enigmelor. Jocul se desfășoară pe durata unei ore și oferă jucătorilor posibilitatea de a juca rolul principal în propriul lor film de aventură.

Ce este jocul de escape room? Un joc al minţii. Eşti încuiat cu grupul tău, într-o cameră tematică, din care trebuie să evadaţi în 60 minute.

Veţi descoperi un joc interesant, captivant, provocator, educaţional şi mai presus de toate, extrem de distractiv. Uitaţi-vă în jur! Trebuie să folosiţi toate resursele şi indiciile pe care le găsiţi în cameră. Fiecare obiect, fiecare imagine, fiecare semn vă poate ghida către pasul următor. Va trebui să folosiţi inteligenţa colectivă a gupului pentru a găsi conexiuni, pentru a rezolva puzzle-urile, şi a sparge codurile. Sunteţi o echipa de detectivi şi sub presiunea timpului trebuie să descoperiţi, şi în acelaşi timp, să vă scrieţi propria aventură.

Dacă ramâneţi blocaţi într-un punct puteţi cere indicii, dar luaţi în considerare că numărul acestora este limitat (pentru un grup de 5 persoane - 3 indicii). Indiferent dacă aţi încercat şi alte experienţe de escape room, în Bucureşti sau în afara oraşului, nimic nu se compară cu experienţa pe care o oferă Captive Escape Room. Pregătiţi-vă pentru o oră întreagă de adrenalină şi distracţie. Înfruntaţi probele noastre unice şi testaţi-vă abilităţile în camerele noastre, construite pentru a stimula până şi cele mai ascuţite minţi. Prin originalitate, inovaţie şi scenarii foarte bine puse la punct, Captive Escape Room transformă jocul într-o veritabilă experienţă, pentru a deveni o amintire pe care nu o veţi uita niciodată! Credeti că veţi reuşi?

Puzzle-uri, mecanisme, mistere, toate contribuie la rețeta unei experiențe pe care toți cei care o gustă vor dori să o repete. Fiind un joc care implică foarte mult lucrul în echipa, colaborare, antrenarea gândirii logice dar și sentimentul de competiție și lucru sub presiunea timpului îți va trezi toate instictele și te va face să traiești adrenalină și extaz în acelați timp. În funcție de preferințe poți opta pentru Codul lui DaVinci, James Bond, puzzle-uri complicate sau poți descifra simboluri ciudate care necesită multă atenție și concentrare. Timp de o oră, o să vă jucați ca niște oameni mari. Am încercat de multe ori acest escape room, îl recomandăm cu drag tuturor.

Poti alege acest cadou pentru echipa ta, ca alternativa la cadouri haioase pentru sefi, sau chiar ca o idee de cadou de secret santa.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detalii experiență:

 • Un joc escape room cu cel mai bun furnizor de astfel de experiențe din București
 • Experiență pentru 2/4 persoane
 • Locație: Captive Escape Room
 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni pentru 4 persoane.
 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).
 • Exista mai multe variante de experiente de escape room, care vor fi alese in momentul rezervarii.
Detalii ale produsului
1101

Fisa tehnica

Cadouri pentru
Cuplu
EA
EL
Localizare
Bucuresti
Tip experienta
Adrenalina
Review-uri clienti(7)
Rating general
5
7 Review-uri clienti
Experienta
(5)

Lasa un review

 • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Acord GDPR:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa
(7)
450,00 Lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta: Nu ai costuri ascunse Termen de valabilitate 12 luni Ai o experienta de shopping la superlativ Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile Banii...

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu