Zbor

Zbor cu balonul cu aer cald pentru o persoana

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

  •   Termen de valabilitate 12 luni
  •   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
  •   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
  •   Nu ai costuri ascunse
  •   Ai o experienta de shopping la superlativ
  •   Voucher electronic personalizabil cu mesajul tau
36 clienti s-au bucurat de aceasta experienta.
959 lei
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Traieste o zi de neuitat printre nori si adauga o noua fotografie inedita in albumul experientelor de neuitat. Te asteptam sa vezi privelisti de vis intr-o maniera unica, intr-un zbor cu balonul cu aer cald, o idee foarte buna de cadou pentru orice ocazie.

Zborul are loc dimineata, deoarece ai ocazia sa vezi rasaritul de soare, in timp ce balonul este umflat treptat in fata ta, acoperind incet-incet soarele care se ridica. Adrenalina exista pana in momentul in care balonul incepe sa se ridice, iar apoi vei experimenta un sentiment deplin de liniste. Zborul... dorinta de milenii de a ne ridica de la sol, de a imita pasarile, a devenit acum posibila si accesibila. Avantajul fata de pasari este ca aparatul care incalzeste aerul din balon te va incalzi si pe tine, astfel ca nu va trebui sa te imbraci pentru iarna.

Aventura cu balonul cu aer cald se desfasoara in conditii de siguranta. Spre deosebire de alte aeronave, balonul poate zbura la inaltime mica si cu o viteza relativ mica (intre 15 si 25 de km/h). Decolarea si aterizarea sunt line si placute. Amintirile vor fi de neuitat, iar fotografiile nemaipomenite. Durata unui zbor este de aproximativ o ora iar dupa aterizare urmeaza o scurta ceremonie de botez.

Daca nu ai o masina cu care sa poti ajunge la locul decolarii sau sa te poti intoarce acasa, iti punem la dispozitie si o experient de zbor cu balonul, care include si transport. Pentru experienta cu transport inclus, click aici. Alege experienta de zbor cu balonul şi vei petrece o zi de neuitat! Ia-ti si un/o prieten/a cu tine pentru a impartasi impreuna experienta.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detalii experientei:

  • Zborul cu balonul se realizeaza langa Bucuresti, in apropiere de localitatea Gorneni si dureaza aproximativ 60 minute
  • Zborul cu balonul se desfasoara dimineata devreme (aproximativ ora 7:00), se realizeaza in grupuri de mimim 4 persoane si este dependent de conditiile meteo
  • Transportul din Bucuresti catre locul de unde decoleaza balonul nu este inclus
  • Aterizarea si decolarea se fac in locatii diferite. Vei fi preluat la aterizare de catre o masina si vei fi adus la locul de decolare
  • Experienta pentru o persoana

Important de stiut:

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
  • Voucherul este valabil 12 luni
Detalii ale experientei
1016

Fisa tehnica

Cadouri pentru
EA
EL
Localizare
Bucuresti
Giurgiu
Tip experienta
Zbor
Review-uri clienti(2)
Rating general
5
2 Review-uri clienti
Experienta
(5)

Lasa un review

  • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Acord GDPR:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa
Zbor cu balonul cu aer cald in Brasov Zbor cu balonul cu aer cald in Brasov Zbor cu balonul cu aer cald in Brasov
NOU
(0)
2.849 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu