5 experiente pentru o toamna de neuitat

Postat pe15-09-2020 de
5 experiente pentru o toamna de neuitat

Pe principiul “am clipit si vara a trecut”, ne punem acum toate sperantele in toamna care tocmai a intrat pe usa. 

Aceasta trebuie neaparat sa vina fara ploi, cu temperaturi blande si eventual cu putina roua dimineata, pentru un aer proaspat. Nu avem multe pretentii de la aceasta, dar avem si motivele noastre “egoiste”, pentru ca dorim sa avem un background perfect pentru a savura cateva experiente numai bune pe timp de toamna. Acest anotimp te aduce clar mai aproape de natura si acest lucru ne dorim si noi sa facem.

Nu exista mod mai frumos de a te conecta cu natura decat la inaltime, unde o poti admira in toata splendoarea ei. Ai in jur doar liniste si acest lucru iti induce o stare de pace, o stare din care nu o sa vrei sa iesi prea curand. Experienta aceasta este pentru toata lumea, indiferent de preferinte. Nu uita aparatul foto acasa, pentru e imortaliza cateva din peisajele de la acea ora. Ca un tip din partea noastra, recomandam sa vezi rasaritul, este FABULOS. 

Toamna aduce dupa sine experientele de cercetare, de descoperire pe care noi le adoram. Temperatura este perfecta pentru acest tip de aventuri si de aceea iti recomandam explorarea vechiului sit arheologic de la Sarmizegetusa, un loc incarcat cu istorie pe care nu ai cum sa il ratezi atunci cand vrei sa te familiarizezi cu peisajele de vis ale Romaniei. Asiguram transport, cazare si masa, tu doar trebuie sa aduci entuziasmul si setea de cunoastere. Suntem siguri ca impreuna vom face o super echipa.

O experienta plina de adrenalina, pe care nu ai voie sa o refuzi. Ne cunosti deja si stii ca iti recomandam doar senzatiile tari, care sa te implineasca si sa iti transforme fricile in experiente pozitive, din care ai ce invata. Noi vrem sa iti aratam ca poti cu putin curaj sa iti invingi frica de inaltime si sa accepti adrenalina cu un sentiment extraordinar de libertate. Merita fiercare minut petrecut in aer, ai incredere in noi. 

Te invitam sa te bucuri de vremea frumoasa si racoroasa facand o plimbare intr-o masina de epoca. Fie ca vrei sa marchezi un moment important din viata ta, precum o aniversare sau nunta, fie ca pur si simplu vrei sa traiesti clipa, te incurajam sa faci acest lucru cu stil, intr-o maniera luxoasa. Nu este grandomanie, este o necesitate. 

Daca simti ca ti-a lipsit socializarea si vrei sa ai parte de o dupa amiaza de rasfat alaturi de cea mai buna prietena, invit-o la spa, locul unde toate grijile dispar ca prin magie. Mainile partenerilor nostri fac minuni si o sa va ajute prin masajul lor exceptional sa va destresati si sa petreceti clipe de relaxare impreuna. Alaturi de o ceasca de ceai si snacks-uri sanatoase, ziua o sa fie o desfatare completa, perfecta pentru a uita de munca si de grijile de acasa. In plus, va puneti la curent cu ultimele barfe.

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu